DJI Osmo Mobile 3: Νέο gimbal για smartphones το οποίο διπλώνει

Τα high-end smartphone εν έτει 2019 όλων των μεγάλων εταιρειών διαθέτουν εξαιρετική κάμερα της οποίας οι επιδόσεις σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να αγγίξουν τις επιδόσεις των DSLR καμερών. Εκτός όμως από την φωτογραφία τα κινητά μας τα χρησιμοποιούμε και για καταγραφή βίντεο, δυστυχώς όμως το ανθρώπινο χέρι δεν είναι και τόσο σταθερό.

DJI Osmo Mobile 3, DJI Osmo Mobile 3: Νέο gimbal για smartphones το οποίο διπλώνει

Για αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα mobile gimbal. Η DJI είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο και μόλις διέρρευσε το τελευταίο Osmo Mobile 3. Το gimbal της εταιρείας διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά ένα εκ των οποίων είναι το δίπλωμα του το οποίο επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του.

DJI Osmo Mobile 3, DJI Osmo Mobile 3: Νέο gimbal για smartphones το οποίο διπλώνει

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν ένα gimbal που αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος του από πλαστικό, άρα μάλλον θα είναι και ελαφρύ ώστε να μην κουράζει τον χρήστη όχι όμως και τόσο συμπαγές όσο το μεταλλικό gimbal της εταιρείας. Επιπλέον, το Osmo Mobile 3 τροφοδοτείται από ένα joystick το οποίο επιτρέπει την ομαλή κίνηση του smartphone καθώς δίνεται και ένα zoom controller στην αριστερή μεριά. Από το gimbal λείπει ο build-in τρίποδας.

DJI Osmo Mobile 3, DJI Osmo Mobile 3: Νέο gimbal για smartphones το οποίο διπλώνει

Το Osmo Mobile 2 είναι ένα εξαιρετικό gimbal το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά στην σταθεροποίηση. Το ίδιο καλά ή γιατί όχι και καλύτερα αναμένεται να κάνει και το mobile gimbal τρίτης γενιάς της DJI.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear DJI

DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

Το DJI Mavic 3 αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο και κόστιζε 2.100 € για το βασικό πακέτο. Αν και η τιμή έκτοτε έχει κατέβει λίγο, εξακολουθεί να είναι ακριβό για πολλούς.

Gear DJI

Τα MediaMarkt διακόπτουν την πώληση προϊόντων της DJI λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων Media Markt/Saturn φαίνεται ότι σταμάτησε την πώληση προϊόντων της κινεζικής DJI σε Γερμανία και Ολλανδία, στην Ελλάδα πωλούνται ακόμα.

Smartphones DJI Google Pixel 6

Pixel 6: Δεν μπορεί να πετάξει ορισμένα drones της DJI λόγω μη συμβατής εφαρμογής

Οι ιδιοκτήτες ορισμένων μοντέλων DJI και ιδιοκτήτες  Pixel 6 και Pixel 6 Pro αναγκάζονται να αποφασίσουν μεταξύ του νέου τους τηλεφώνου και του αγαπημένου τους drone. 

Gear DJI featured

DJI Mavic 3 Drone: Με κάμερα Hasselblad, 46 λεπτά πτήσης και βελτιωμένες δυνατότητες

Οι επανασχεδιασμένες μπαταρίες προσφέρουν έως και 46 λεπτά χρόνο πτήσης σε ιδανικές συνθήκες πριν χρειαστούν επαναφόρτιση χάρη στους πιο αποδοτικούς κινητήρες και έλικες.