DJI Pocket 2: Επίσημα με νέο αισθητήρα και τιμή 379 ευρώ

H DJI παρουσίασε το νέο DJI Pocket 2, το οποίο έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις, νέο αισθητήρα και τιμή από 379 ευρώ. Το αναβαθμισμένο Pocket 2 έρχεται με τον ίδιο σχεδιασμό με το αρχικό μοντέλο, με τον αισθητήρα να βρίσκεται mounted σε μηχανισμό gimbal για απόλυτα σταθερές εικόνες και βίντεο.

Η αλλαγή έρχεται στον αισθητήρα, καθώς το DJI Pocket 2 έρχεται με αισθητήρα 64MP με διάφραγμα f/1.7, με τους χρήστες να μπορούν να κάνουν λήψη εικόνων 16MP ή 64MP. Επίσης, στα 64MP μπορείτε να κάνετε ζουμ έως και 8x, ενώ στα 16MP υπάρχει η επιλογή για 4x χωρίς να χάσετε καθόλου ποιότητα. Στο βίντεο, το νέο μοντέλο μπορεί να κάνει εγγραφή έως και 4K στα 60fps, με υποστήριξη HDR.

DJI Pocket 2, DJI Pocket 2: Επίσημα με νέο αισθητήρα και τιμή 379 ευρώ

Σημαντικές βελτιώσεις βλέπουμε και στον ήχο, με το DJI Pocket 2 να έρχεται με τέσσερα μικρόφωνα για εγγραφή stereo ήχου. Μέσω software ο ήχος προσαρμόζεται αυτόματα στο σημείο που δείχνει η κάμερα, ενώ μπορείτε να κάνετε και audio zoom σε συγκεκριμένο σημείο. Στο software κομμάτι το Pocket 2 προσφέρει αρκετές λειτουργίες, όπως pro mode, ActiveTrack 3.0, 8x slow-motion σε ανάλυση FHD, timelapse, hyperlapse και livestream απευθείας σε Facebook και YouTube.

Το νέο μοντέλο της DJI κυκλοφορεί έναντι 379 ευρώ για τη βασική έκδοση, η οποία περιλαμβάνει ένα Mini Control Stick και ένα tripod mount (1/4”). Οι ενδιαφερόμενοι επίσης μπορούν να αγοράσουν το Creator Combo, το οποίο περιλαμβάνει τα παραπάνω μαζί με φακό wide-angle, ασύρματο μικρόφωνο + windscreen, Do-it-All Handle και Micro Tripod με τιμή 519 ευρώ. Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα από σήμερα από το επίσημο site της εταιρείας.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear DJI

DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

Το DJI Mavic 3 αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο και κόστιζε 2.100 € για το βασικό πακέτο. Αν και η τιμή έκτοτε έχει κατέβει λίγο, εξακολουθεί να είναι ακριβό για πολλούς.

Gear DJI

Τα MediaMarkt διακόπτουν την πώληση προϊόντων της DJI λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων Media Markt/Saturn φαίνεται ότι σταμάτησε την πώληση προϊόντων της κινεζικής DJI σε Γερμανία και Ολλανδία, στην Ελλάδα πωλούνται ακόμα.

Smartphones DJI Google Pixel 6

Pixel 6: Δεν μπορεί να πετάξει ορισμένα drones της DJI λόγω μη συμβατής εφαρμογής

Οι ιδιοκτήτες ορισμένων μοντέλων DJI και ιδιοκτήτες  Pixel 6 και Pixel 6 Pro αναγκάζονται να αποφασίσουν μεταξύ του νέου τους τηλεφώνου και του αγαπημένου τους drone. 

Gear DJI featured

DJI Mavic 3 Drone: Με κάμερα Hasselblad, 46 λεπτά πτήσης και βελτιωμένες δυνατότητες

Οι επανασχεδιασμένες μπαταρίες προσφέρουν έως και 46 λεπτά χρόνο πτήσης σε ιδανικές συνθήκες πριν χρειαστούν επαναφόρτιση χάρη στους πιο αποδοτικούς κινητήρες και έλικες.