DJI Spark: Αποκτήστε το σε super τιμή και πληρωμένο τελωνείο

DJI Spark TomTop χωρίς τελωνείο τιμή Κίνα, DJI Spark: Αποκτήστε το σε super τιμή και πληρωμένο τελωνείο

Τη δυνατότητα να αποκτήσετε το DJI Spark με έκπτωση, χωρίς έξοδα αποστολής και τα τέλη εκτελωνισμού πληρωμένα δίνει το ηλεκτρονικό κατάστημα Tomtop.

To DJI Spark αποτελεί ένα μίνι drone, το οποίο παρά το μικρό του μέγεθος, ενσωματώνει όλες τις χαρακτηριστικές τεχνολογίες της DJI και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκπληκτικές αναμνήσεις απολαμβάνοντας κάθε σας στιγμή, με τη φαντασία σας να αποτελεί το μοναδικό «εμπόδιο».

To DJI Spark έχει αεροδυναμικό σχεδιασμό, είναι κομψό και χωρά στην παλάμη σας. Ο αεροδυναμικός του σχεδιασμός του επιτρέπει να ταξιδεύει με ελάχιστη αντίσταση στον άνεμο. Ταυτόχρονα, η ισχυρή του πρόωση προσφέρει σταθερή πτήση ακόμη και σε δυνατούς ανέμους στο Sport Mode. Έτσι, λόγω του προηγμένου συστήματος χειρισμού, η πτήση γίνεται με τρόπο εύκολο και διασκεδαστικό.

To DJI Spark έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 1480mAh που υπόσχεται μέγιστη διάρκεια πτήσης 16 λεπτών, ενώ μπορεί να κινηθεί σε ταχύτητες μέχρι και 50 χιλιόμετρα την ώρα. Ακόμη, η τεχνολογία HD Wi-Fi σας επιτρέπει να μεταδώσετε βίντεο σε πραγματικό χρόνο, ανάλυσης 720p σε απόσταση μέχρι και 2 χιλιόμετρα μακριά.

Το DJI Spark ξεχωρίζει για την κάμερα υψηλών προδιαγραφών με αισθητήρα 1/2.3 ιντσών 12MP με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 1080P (1920×1080). Ακόμη, διαθέτει μηχανική ανάρτηση δύο αξόνων, η οποία σε συνδυασμό με την τεχνολογία UltraSmooth προσφέρει αποτελεσματική μείωση του κουνήματος. Το αποτέλεσμα είναι ζωντανή και καθαρή απεικόνιση των χρωμάτων και των λεπτομερειών, χωρίς κουνημένες λήψεις λόγω κίνησης.

DJI Spark TomTop χωρίς τελωνείο τιμή Κίνα, DJI Spark: Αποκτήστε το σε super τιμή και πληρωμένο τελωνείο

Χάρη στη λειτουργία Gesture Control, μπορείτε να χειρίζεστε το drone με χειρονομίες και να τραβάτε φωτογραφίες με μια απλή κίνηση των χεριών σας. Μπορείτε βέβαια αν σας βολεύει καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τηλεχειριστήριο, το οποίο όμως δεν έρχεται στη βασική έκδοση, αλλιώς θα πρέπει να το χειριστείτε μέσω εφαρμογής.

To DJI Spark διαθέτει τεχνολογίας FaceAware, η οποία δίνει στο drone τη δυνατότητα να απογειώνεται από το χέρι σας αναγνωρίζοντας το πρόσωπό σας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από το άνοιγμά του, απογειώνεται και αιωρείται. Η αυτόματη αναγνώριση αντικειμένων που προσφέρει το DJI Spark του δίνει τη δυνατότητα να ακολουθεί (τα αντικείμενα ενδιαφέροντος) και να πραγματοποιεί λήψεις ενώ κινούνται κι έτσι οι σύνθετες λήψεις γίνονται παιχνίδι. Ποτέ ξανά οι selfie αλλά και οι εναέριες φωτογραφίες δεν ήταν τόσο εύκολες. Η ευκολία χρήσης και χειρισμού του DJI Spark σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εναέρια βίντεο εκπληκτικής απόδοσης με μερικά μόνο αγγίγματα (taps).

Φυσικά, από το DJI Spark δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι λειτουργίες-σήματα κατατεθέν της DJI: προκαθορισμένες πτήσεις, ActiveTrack και TapFly.

DJI Spark TomTop χωρίς τελωνείο τιμή Κίνα, DJI Spark: Αποκτήστε το σε super τιμή και πληρωμένο τελωνείο

Το ActiveTrack σας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσετε έναν στόχο και να τραβήξετε λήψεις απ’ όποια γωνία επιθυμείτε. Χάρη στους αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι σε όλες τις πλευρές του drone, το DJI Spark παρέχει αποφυγή εμποδίων και συγκρούσεων.

Με το TapFly, μπορείτε να υποδείξετε με ένα άγγιγμα στο DJI Spark το σημείο που θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη και αυτό θα μεταβεί στην τοποθεσία που θέλετε. Στη διάρκεια της πτήσης υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης της τοποθεσίας μέσω του smartphone σας.

Η εφαρμογή DJI GO 4 σας δίνει τη δυνατότητα αυτόματης επεξεργασίας προτύπων και μιας γκάμας φίλτρων, ενώ μπορείτε να επεξεργαστείτε γρήγορα βίντεο και να τα μοιραστείτε κατευθείαν στα αγαπημένα σας social media.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Tomtop σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το DJI Spark σε εκπληκτική τιμή, χωρίς έξοδα μεταφοράς με το τελωνείο πληρωμένο, αλλά ενημερώνει ότι ο χρόνος αποστολής εκτιμάται στις 15 ημέρες.

DJI Spark TomTop χωρίς τελωνείο τιμή Κίνα, DJI Spark: Αποκτήστε το σε super τιμή και πληρωμένο τελωνείο

Η βασική έκδοση περιλαμβάνει 1 DJI Spark, 3 ζευγάρια προπέλες, 1 μπαταρία πτήσης, 1 φορτιστή, 1 καλώδιο USB και μια θήκη μεταφοράς. Προαιρετικά, μπορείτε να αγοράσετε και την έκδοση με το τηλεχειριστήριο, ενώ η έκδοση Combo διαθέτει 1 DJI Spark, 1 τηλεχειριστήριο, 3 ζεύγη προπελών, 3 μπαταρίες, πτήσης, 1 φορτιστή, 1 καλώδιο USB, 1 θήκη μεταφοράς και ένα αδιάβροχο βαλιτσάκι μεταφοράς.

Μπορείτε να αποκτήσετε το DJI Spark με έκπτωση 39% στα 351.74 ευρώ από 567.59 ευρώ, το DJI Spark με τηλεχειριστήριο στα 429.99 ευρώ από 687.99 ευρώ και την Combo έκδοση με έκπτωση 29% στα 549.54 ευρώ από 773.14 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η Tomtop αναφέρει ότι στην Combo έκδοση το Drone και οι επιπλέον μπαταρίες θα σταλούν ξεχωριστά, πιο κάτω αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν αποστέλλεται στην Ελλάδα. Έτσι, αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την Combo έκδοση, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με το κατάστημα για να μάθετε ό,τι χρειάζεται πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά.

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Καρα-like!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.