Dyson Ball DC24, Μπορεί μια σκούπα να είναι gadget;

Η DC24, ή αλλιώς η μπάλα της Dyson, είναι μία πολύ λεπτή και ελαφριά ηλεκτρική σκούπα, η οποία έχει ως βάση μία μπάλα. Οι συμβατικές σκούπες με σταθερές ρόδες μπορούν να κινηθούν μόνο σε ευθεία γραμμή. Οι μηχανικοί της Dyson έχουν αντικαταστήσει τις ρόδες με μία μπάλα για να δώσουν στη DC24 μεγαλύτερη δυνατότητα ελιγμών. Ο μηχανισμός της βρίσκεται μέσα στην μπάλα, κάνοντάς την ελαφρύτερη και περισσότερο ευέλικτη.

Με μία μόνο κίνηση του καρπού η DC24 περιστρέφεται και εισχωρεί ανάμεσα σε έπιπλα, παιδιά, κατοικίδια και οτιδήποτε άλλο υπάρχει μέσα στο σπίτι! Η DC24 συρρικνώνεται στο 1/3 του ύψους της όταν δε χρησιμοποιείται, για εύκολη αποθήκευση. Η αυτόνομη βούρτσα με μοτέρ που διαθέτει καθαρίζει σε βάθος τα χαλιά ακόμα και από τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων ακριβώς όπως και μία ηλεκτρική σκούπα Dyson κανονικού μεγέθους.

Η DC24 είναι υγιεινή και φιλική προς ανθρώπους ευαίσθητους σε αλλεργίες. Η DC24 αδειάζει με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό σημαίνει υγιεινό και γρήγορο άδειασμα της σκόνης και των μικροαντικειμένων που έχουν συλλεχθεί, κατευθείαν στα σκουπίδια χωρίς καμία επαφή. Ο αέρας που εξέρχεται από μία σκούπα Dyson περιέχει 150 φορές λιγότερη μούχλα και βακτήρια από τον αέρα που αναπνέουμε. Όλες οι συσκευές Dyson είναι εγκεκριμένες από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών. Καθαρές και φιλικές προς τις αλλεργίες.

Η DC24 είναι βολική σε μέγεθος και ταυτόχρονα παραμένει ανθεκτική. Οι μηχανικοί της Dyson έχουν δοκιμάσει τη σκούπα κάτω από αντίξοες συνθήκες για να βεβαιωθούν ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και στην πιο δύσκολη πρόκληση. Η DC24 δεν είναι κατασκευασμένη μόνο από τα πιο ανθεκτικά υλικά (ο κάδος είναι κατασκευασμένος από polycarbonate, υλικό που χρησιμοποιείται στα κράνη) αλλά την έχουν δοκιμάσει πετώντας την από σκάλες και κυλώντας τη για 1.600 χλμ.- απόσταση ίση με αυτή από το Λονδίνο από το Ελσίνκι σε ευθεία γραμμή.

Χωρίς σακούλα, χωρίς επιπλέον κόστη: Αντίθετα με τις κοινές ηλεκτρικές σκούπες οι οποίες μετά την αγορά τους συνεχίζουν να κοστίζουν, οι σκούπες Dyson δε χρειάζονται σακούλες και τα φίλτρα τους πλένονται, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μηδενικό κόστος συντήρησης.

Dyson Ball DC24
Τεχνολογία Ball
Τεχνολογία Root Cyclone
Αυτόνομη βούρτσα με μοτέρ
Ελαφριά και συμπαγής
Τηλεσκοπική λαβή
Χρώμα sprayed – κίτρινο

Γραμμή καταναλωτών Dyson: 800 111 35 00, λειτουργεί καθημερινά 09.00-17.00

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear DARPA Drones

Αντίμετρα για σμήνη drones ετοιμάζει ο αμερικανικός στρατός

H ειδική μονάδα της DARPA, του ερευνητικού σκέλους του αμερικανικού στρατού, έχει βρει έναν… μη εκρηκτικό τρόπο απενεργοποίησης drones.

Gear Samsung

Samsung ISOCELL 50 Megapixel: Αγάπη μου, σμίκρυνα τον αισθητήρα

Η Samsung κατάφερε να μικρύνει αρκετά τις διαστάσεις του αισθητήρα ISOCELL JN1 των 50 Megapixel στα 0.64 micropixel.

Gear Apple Google

Apple και Google θέλουν να κάνουν τα κλειδιά μας ψηφιακά

Η εποχή που ξεκλειδώναμε πόρτες με φυσικά κλειδιά τείνει να περάσει στο παρελθόν, εάν πιστέψουμε όσα υπόσχονται οι Apple και Google.

Gear Science

Ζωντανά κτίρια με υλικά που γνωρίζουν την ύπαρξη τους

Σας φάνηκε παράξενος αυτός ο τίτλος; Και σε εμάς όταν τον γράφαμε… αλλά περιγράφει με σαφήνεια το μέλλον που έρχεται.