DYSON DC23 Stowaway Allergy, Ηλεκτρική σκούπα από άλλο πλανήτη

Ο αριθμός όσων πάσχουν από αλλεργίες αυξήθηκε 400% τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι προφανές ότι ένας καλός καθαρισμός την άνοιξη επιβάλλεται. Ειδικά ύστερα από το χειμώνα, που η κεντρική θέρμανση βοηθά στην ανάπτυξη των ακάρεων, δυσχεραίνοντας τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Κάθε φορά που οι πάσχοντες από αλλεργίες εισπνέουν αλλεργιογόνα, το σώμα τους αντιδρά υπερβολικά, παράγοντας αντισώματα για να τα αποκρούσει και δημιουργώντας δυσάρεστα συμπτώματα όπως βήχα, πονόλαιμο και ιγμορίτιδα.

Στη DYSON DC23 η σκόνη περνάει από 3 στάδια διαχωρισμού:
1. Η σκόνη περνάει σε έναν ισχυρό εξωτερικό κυκλώνα, όπου φυγόκεντρες δυνάμεις της τάξεως των 500G (το ανθρώπινο σώμα αντέχει επιτάχυνση της βαρύτητας μόλις 8G!) διαχωρίζουν τα μεγαλύτερα κομμάτια, όπως τρίχες κατοικίδιων και μεγαλύτερα μόρια σκόνης, και τα στέλνουν στον πλαστικό κάδο.
2. Στο επόμενο στάδιο κυκλώνα, το core separator, απομακρύνονται μικρότερα μόρια σκόνης και διαχωρίζονται από τον αέρα – τα μόρια αυτά είναι τόσο μικρά που 200 θα χωρούσαν μέσα σε μία τελεία!
3. Τέλος, στο τρίτο στάδιο, μικροί, ταχύτατοι κυκλώνες δημιουργούν φυγόκεντρες δυνάμεις μέχρι και 150.000G, που απομακρύνουν και τα τελευταία μικροσκοπικά μόρια σκόνης καθώς και τα βακτήρια.
Έτσι, ο αέρας που εξέρχεται από οποιαδήποτε σκούπα Dyson περιέχει μέχρι και 150 φορές λιγότερα βακτήρια, αλλεργιογόνα και μούχλα από τον ατμοσφαιρικό αέρα.

Η ηλεκτρική σκούπα Dyson DC23, πιστοποιημένη από τo Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation), εμποδίζει τη δράση αυτών των αλλεργιογόνων, χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία Core Separator, που παγιδεύει τα πιο μικροσκοπικά μόρια σκόνης σε σχέση με κάθε άλλη τεχνολογία κυκλώνα. Όπως όλες οι σκούπες Dyson, η DC23 δε βασίζεται σε σακούλες για να παγιδεύει τη σκόνη. Αντιθέτως, η πατενταρισμένη τεχνολογία Root Cyclone διαχωρίζει τη σκόνη και τα σκουπίδια από τη ροή του αέρα. Έτσι, ενώ σε κάποιες σκούπες με σακούλα η απορροφητικότητα μπορεί να μειωθεί στο μισό καθώς σκουπίζετε, η σκούπα Dyson DC23 διατηρεί την απορροφητικότητά της στα ίδια επίπεδα σε κάθε χρήση.

DYSON DC23 Stowaway Allergy
Τεχνολογία Root Cyclone
Τεχνολογία Core Separator
Εξάρτημα δαπέδων διπλής εισόδου
Φίλτρο HEPA
Βάρος: 8,6 κιλά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsene

Κορυφαίες οι Dyson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear DLink Smart Home

D-Link: WiFi και παρακολούθηση σε όλο το σπίτι σε προσιτές τιμές

Η D-Link προσφέρει έξυπνες συσκευές οι οποίες αλλάζουν την καθημερινότητά μας καθώς αναβαθμίζουν το χώρο στον οποίο τις χρησιμοποιούμε και μπορούμε να τις ελέγχουμε άμεσα και εύκολα μέσα από την οθόνη του smartphone ή του tablet μας.

Gear Science Robots

Ισραηλινό startup υπόσχεται επανάσταση στη ρομποτική χειρουργική

Η Tamar Robotics, έρχεται από το Ισραήλ και φιλοδοξεί να κάνει μία… τομή στον τρόπο με τον οποίο εκτελούνται οι εγχειρήσεις από robots.

Gear DLink Smart Home

D-Link: Οι κάμερες ασφαλείας κερδίζουν βραβείο σχεδιασμού Red Dot

Οι έξυπνες κάμερες παρακολούθησης mydlink κέρδισαν το Red Dot Award 2021 για τον καινοτόμο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την υψηλή απόδοσή τους.

Gear Samsung

Galaxy Upcycling: Παλιά smartphones χρησιμοποιούνται για διάγνωση οφθαλμολογικών παθήσεων

Η Samsung Electronics αξιοποιεί smartphones που δεν χρησιμοποιούνται πλέον για να προσφέρει σε ευπαθείς ομάδες ανά τον κόσμο τη δυνατότητα καλύτερης πρόσβασης σε οφθαλμολογική περίθαλψη.