EcoFlow DELTA mini: Φόρτισε ό,τι θες με σεβασμό προς το περιβάλλον

EcoFlow DELTA mini, EcoFlow DELTA mini: Φόρτισε ό,τι θες με σεβασμό προς το περιβάλλον

Η εταιρεία EcoFlow ιδρύθηκε το 2016 και έχει όραμα να προσφέρει σε όλους μας, λύσεις για καθαρή και αξιόπιστη ενέργεια φιλική προς το περιβάλλον, αλλάζοντας τις ισορροπίες, μιας και καταργεί τις παραδοσιακές γεννήτριες που χρησιμοποιούν ως καύσιμο το πετρέλαιο, τη βενζίνη και το αέριο. Αυτό γίνεται πραγματικότητα με τη σειρά DELTA και συγκεκριμένα το μοντέλο DELTA mini το οποίο μπορεί να παρέχει ρεύμα 1400W μέχρι και σε 9 συσκευές ταυτόχρονα για χρήση στο σπίτι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, σε επαγγελματίες που χρησιμοποιούν εργαλεία χωρίς πρόσβαση σε σταθερό δίκτυο ρεύματος αλλά και σε όσους ασχολούνται με δραστηριότητες στην ύπαιθρο αλλά και όσους ασχολούνται με το camping.

EcoFlow DELTA mini, EcoFlow DELTA mini: Φόρτισε ό,τι θες με σεβασμό προς το περιβάλλον

Το DELTA mini διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα τα οποία το κάνουν ιδανική λύση για περιπτώσεις που χρειαζόμαστε ηλεκτρική ενέργεια χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Είναι εφοδιασμένο με την πατενταρισμένη τεχνολογία X-Stream για φόρτιση 0-80% σε μια μόλις ώρα, διαθέτει καινοτόμο σύστημα X-Boost για υποστήριξη μεγάλων συσκευών – περισσότερες από κάθε άλλη συσκευή ανά κατηγορία. Επιπλέον, διαθέτει πατενταρισμένο σύστημα διαχείρισης μπαταριών για καλύτερη απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά και επιπλέον μπαταρίες και δυνατότητα συνδυαστικής χρήσης προϊόντων για
αύξηση της διαθέσιμης ισχύος, όσο χρειάζεται.

Τα power stations EcoFlow είναι εφοδιασμένα με πολλά πλεονεκτήματα και δυνατότητες. Ωστόσο, το ότι διαθέτουν φιλική στο περιβάλλον λειτουργία χωρίς καύσιμα, τοξικά αέρια & θόρυβο και το ότι είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση όχι μόνο σε εξωτερικούς αλλά και σε εσωτερικούς χώρους, τα κάνουν εντελώς ξεχωριστά. Επιπλέον η δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση με ηλιακή ενέργεια χρησιμοποιώντας τα EcoFlow ηλιακά panels, μειώνει στο ελάχιστο την επιβάρυνση στο περιβάλλον, καθιστώντας τα και μία οικολογική πρόταση, όπως επιβάλλει η εποχή μας.

EcoFlow DELTA mini, EcoFlow DELTA mini: Φόρτισε ό,τι θες με σεβασμό προς το περιβάλλον

Ένα μεγάλο ερωτηματικό που σίγουρα γεννιέται είναι ο χρόνος που απαιτείται για την επαναφόρτιση των σταθμών ενέργειας ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα. Για τα προϊόντα της EcoFlow, όμως, αυτό δεν είναι θέμα, καθώς με την πατενταρισμένη τεχνολογία X-Stream, οι σταθμοί φορτίζονται 0-80% σε 1 μόλις ώρα. Το DELTA mini για παράδειγμα, σε μια απλή οικιακή πρίζα, μπορεί να φορτίσει πλήρως σε 1,6 ώρες, μπορεί να λάβει έως και 300W από ηλιακούς συλλέκτες για πλήρη επαναφόρτιση σε 3 έως 6 ώρες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πλήρους φόρτισής του σε 8 ώρες συνδέοντας απευθείας στο αυτοκίνητό μας με τον προσαρμογέα αυτοκινήτου.

EcoFlow DELTA mini, EcoFlow DELTA mini: Φόρτισε ό,τι θες με σεβασμό προς το περιβάλλον

Όσον αφορά τη φόρτιση με ηλιακή ενέργεια, το ηλιακό panel EcoFlow των 110W και 160W έχει υψηλή απόδοση μετατροπής 21-22%, και ο αλγόριθμος σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας EcoFlow MPPT προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε κρύα και συννεφιά περιβάλλοντα εντός του εύρους λειτουργίας. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό μιας και έχει πιστοποίηση IP67 και ο σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες όπως κατασκήνωση και πεζοπορία.

Η χρήση του DELTA mini μπορεί να ποικίλλει καθώς η μικρή και συμπαγής κατασκευή του το κάνουν ιδανικό για δραστηριότητες όπως το camping, όπου μπορούμε να έχουμε συνδεδεμένες τις συσκευές που μπορούμε να χρειαστούμε σε αυτού του είδους τη δραστηριότητα, όπως κάποιον projector, ψυγείο αυτοκινήτου, να φορτίσουμε smartphones, laptop, μπαταρίες drone, φωτογραφική μηχανή, φορητή video game κονσόλα ενώ μπορούμε ακόμα να φορτίσουμε ακόμα και ηλεκτρικό όχημα (emergency use).

EcoFlow DELTA mini, EcoFlow DELTA mini: Φόρτισε ό,τι θες με σεβασμό προς το περιβάλλον

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι δραστηριότητες χαλάρωσης στην ύπαιθρο τις οποίες μπορεί να καλύψει ενεργειακά το DELTA mini αλλά και επαγγελματίες που εργάζονται στην ύπαιθρο και χρησιμοποιούν εξοπλισμό χωρίς πρόσβαση σε σταθερό δίκτυο ρεύματος, όπως οι φωτογράφοι, οι διοργανωτές events, οι μηχανικοί αλλά και τεχνίτες που θα χρειαστούν φόρτιση των εργαλείων τους όπως ένα δραπανοκατσάβιδο ή ένα ηλεκτρικό πριόνι.

EcoFlow DELTA mini, EcoFlow DELTA mini: Φόρτισε ό,τι θες με σεβασμό προς το περιβάλλον

Δεν πρέπει επίσης να αμελήσουμε το ότι το DELTA mini μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εντός του σπιτιού μας, ειδικά σε περιπτώσεις όπου έχουμε διακοπή ρεύματος, αλλά και σε περίπτωση φυσικών καταστροφών, μιας και ο συγκεκριμένος σταθμός ενέργειας, θα έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσει με ηλεκτρική ενέργεια κάθε συσκευή που μπορεί να χρειαστεί σε μια τόσο επείγουσα κατάσταση.

EcoFlow DELTA mini, EcoFlow DELTA mini: Φόρτισε ό,τι θες με σεβασμό προς το περιβάλλον

Η EcoFlow είναι εδώ και μας παρέχει λύσεις για να έχουμε ηλεκτρική ενέργεια οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί, με το DELTA mini να είναι μεν μικρό αλλά πανίσχυρο. Είναι εφοδιασμένο με τεχνολογίες οι οποίες μας βγάζουν από δύσκολες καταστάσεις που μπορούμε να χρειαστούμε να έχουμε ρεύμα, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα συσκευών, είτε θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε για τον ελεύθερο χρόνο και τη διασκέδασή μας, είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, και το σημαντικότερο, χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα για τους φορητούς σταθμούς ενέργειας της EcoFlow στη διεύθυνση www.infoquest.gr/el/ecoflow.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.