Εκπτώσεις στο Πλαίσιο, Φεβρουάριος 2019

Εκπτώσεις στο Πλαίσιο, Φεβρουάριος 2019, Εκπτώσεις στο Πλαίσιο, Φεβρουάριος 2019
Η νέα χρονιά ξεκινά με νέους στόχους, νέες επιθυμίες και μία ανανεωμένη διάθεση για αλλαγή. Αν λοιπόν τη νέα χρονιά θέλεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και αναρωτιέσαι τι πρέπει να αλλάξεις για να το πετύχεις, μπορείς να έρθεις στο Πλαίσιο και να τα αλλάξεις όλα.
Με βασικό μήνυμα «Έλα τώρα στο Πλαίσιο και άλλαξε τα. Όλα.» οι εκπτώσεις ξεκίνησαν δυναμικά τη Δευτέρα 14/1 και μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου περισσότερα από 18.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα περιμένουν το κοινό σε απίστευτα χαμηλές. Η αγορά των προϊόντων αυτών μπορεί να γίνει είτε σε ένα από τα 23 φυσικά καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, είτε στο plaisio.gr, με ταυτόχρονη δυνατότητα παράδοσης μέσα σε 24 ώρες και εξόφλησης ως και σε 48 άτοκες δόσεις.
Πιο συγκεκριμένα, την τιμητική τους έχουν αυτή τη φορά οι κατηγορίες των smartphones και των τηλεοράσεων. Στην πρώτη περίπτωση, από 14/1 έως 26/1, οι εκπτώσεις συνδυάζονται και με επιπλέον 20% €πιστροφή για αγορές με κάρτες Eurobank σε όλα τα κινητά αξίας 199€ και άνω. Όσον αφορά στις τηλεοράσεις, προσφέρονται με δώρο τον Φ.Π.Α. 24%, επιτυγχάνοντας έτσι μειώσεις τιμών που αγγίζουν μέχρι και τα 600€. Φυσικά, οι εκπτώσεις και οι προσφορές δεν σταματούν εκεί, καθώς σε αντίστοιχα χαμηλά επίπεδα κινούνται οι τιμές και στις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων, με laptops που φτάνουν ως και -350€ αλλά και desktops έως -250€.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kagouro

Πριν λιγο κοιτουσα τον καταλογο…Note9 λεει 900 κατι…απο 1000κατι…σωπα ρε ψηλε τρομερες τιμες….στο σκρουτζ 907 κανει η εκδοση με τα 512GB….και αυτοι δινουν τα 128 σε ποιο ακριβη τιμη…

Αστέριος Στέλιος

Να συμπληρώσω στον kaguro πώς στο skroutz το 128αρι ξεκινά από 710€ …

dimitriscrete

Απο την άλλη το Huawei Mate 20 Pro έχει απόσο βλέπω 898 Ευρώ και με την επιστροφή της Eurobank -20% (180 Ευρώ) κατεβαίνει στα 720 Ευρώ, ενώ στο σκρούτζ το βλέπω στα 901 ευρω με τα μεαφορικά. Άρα δεν ειναι θέμα να πιάνουμε ένα κινητό και να κράζουμε το πλαίσιο, αλλά να ψάχνουμε να βρίσκουμε απο όλες τις προσφορές που έχει το κάθε κατάστημα αν υπάρχει κάποιο προιόν το οποίο να συμφέρει και να επιλέγουμε αυτό. Και το λέω εγώ που το ίδιο κατάστημα το έκραζα και θα το κράζω κάθε χρόνο στα Black Friday που η κοροιδία πάντα πέφτει βροχή!

kagouro

Δεν εχουμε ολοι Eurobank φιλτατε Δημητρη. Περαν του Mate 20 αντε να εχει 2 κινητα ακομα σε καλυτερη τιμη απο οτι εχει το Σκρουτζ….τι να λεμε τωρα

Nickolas

@Kagouro
Μα η ουσία του Skroutz αυτή είναι, σου δίνει τη δυνατότητα να κοιτάς σε ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων για το ποιο έχει την καλύτερη προσφορά το κινητό που θες, οπότε και δυο κινητά όπως λες να έχουν καλύτερη τιμή από τα υπόλοιπα καταστήματα στο Skroutz γι’αυτόν που θέλει κάποιο από αυτά τα κινητά κέρδος είναι. Επίσης μη ξεχνάμε οτι τα μεγάλα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα άτοκων δόσεων που πολλούς τους βολεύει.

vtag

MiMax 3 με 20% €πιστροφη στα 287….όχι και άσχημα!

dimitriscrete

Kagouro το να πάς μία ημέρα και να ανοίξεις ένα λογαριασμό σε 15 λεπτά και να καταθέσεις το ποσό που θα δώσεις για να πληρώσεις αντί μετρητά με χρεωστική κάρτα το κινητό ή ότι άλλο θέλεις να πάρεις δεν νομίζω ότι ειναι για κανένα μας δύσκολο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ψωνίζουμε με paypal ή να περιμένουμε 2 μήνες παραγγελία απο το Gearbest και δεν μπορούμε να ανοίξουμε εντελώς δωρεάν ένα λογαριασμό σε μία τράπεζα και να πάρουμε με -20% μία συσκευή απο κατάστημα δίπλα στο σπίτι μας. Πραγματικά παιδιά όταν το θέμα εδω μέσα ειναι το πώς μπορούμε να ψωνίζουμε πιο φθηνά κάτι που θέλουμε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μάθουμε και να βρούμε τους τρόπους για πως θα το κάνουμε. Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να ανοίξει ένα θέμα για όλα αυτά τα σκρουτζομάγαζα που αρνιούνται να σου κάνουν στις φθηνές τιμές τους την έκπτωση με αγορά τιμολογίου, αλλα σου λένε αν θέλεις με τιμολόγιο τότε ισχύει η αρχική τιμή αγοράς…και τσεπώνουν με εκβιαστικό τρόπο τις διαφορές χωρίς να ξέρει κανείς απο εμάς αν ποτέ δίνουν τα λεφτά στο κράτος ή κάνουν ξέπλυμα. Τα σκρουτζομάγαζα ειναι πονεμένη ιστορία με την ανοχή του κράτους..αλλα όπως και το airbnb… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Business Plaisio

Πλαίσιο: Η ομάδα Robotics κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Η ομάδα Plaisiobots εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC) στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό με θέμα «Robot: The Future Transportation».

Business featured Kotsovolos Plaisio

Ξανακλείνουν τα καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt και άλλα

Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι άνοιξαν καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt για να υποδεχθούν πελάτες με επαγγελματικό ΑΦΜ. Τώρα ξανακλείνουν.

Business Plaisio

Ανοιξαν σήμερα 12 καταστήματα Πλαίσιο μόνο για επαγγελματίες και τιμολόγιο

Από σήμερα το πρωί άνοιξαν 12 καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα για αγορές από επαγγελματίες και επιχειρήσεις και μόνο για αγορές με τιμολόγιο.