Elon Musk: Νούμερο ένα προτεραιότητα της SpaceX η δημιουργία μεγαλύτερων Starship

SpaceX, Elon Musk: Νούμερο ένα προτεραιότητα της SpaceX η δημιουργία μεγαλύτερων Starship

Τώρα που η SpaceX έστειλε με επιτυχία τους πρώτους αστροναύτες της NASA στο διάστημα, ο Elon Musk θέλει η εταιρεία του να επικεντρωθεί στη δημιουργία των μεγαλύτερης χωρητικότητας Starship πυραύλων.

Ένα πλάνο ετών

Οι Starship υποτίθεται ότι θα είναι σε θέση να μεταφέρουν στο διάστημα μέχρι 100 επιβάτες σε μία πτήση. Τα ταξίδια που θα κάνουν οι πύραυλοι της SpaceX θα είναι στο Φεγγάρι και τον Άρη, μεταξύ άλλων περιοχών του διαστήματος.

Όπως αρκετά άλλα προϊόντα της εταιρείας, έχουν σχεδιαστεί ώστε να επαναχρησιμοποιούνται, και η πρώτη φορά που ο Elon Musk μας μίλησε για τους επόμενης γενιάς Starship ήταν τον Σεπτέμβριο του 2019.

Μάλιστα, τότε ο διευθυντής της NASA, Jim Bridenstine, είχε πει στον Elon Musk ότι είναι πολύ ωραίοι οι Starship, αλλά τους έχει υποσχεθεί ένα ταξίδι αστροναυτών, ρωτώντας τον τι γίνεται με αυτό.

Με τη ματιά στο μέλλον

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το ταξίδι πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες με την επιτυχή εκτόξευση της αποστολής Crew Dragon. Μετά λοιπόν από την ολοκλήρωσή του συγκεκριμένου σχεδίου, και αφού τήρησε την υπόσχεση του, ο Elon Musk ενημέρωσε το προσωπικό του για τα επόμενα σχέδια της SpaceX.

Το Σάββατο, ο Elon Musk έστειλε σε όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας ένα email στο οποίο ζητάει την δραματική και άμεση αύξηση της παραγωγής. Επιπλέον, τονίζει ότι η νούμερο ένα προτεραιότητα της SpaceX είναι οι επόμενοι Starship.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Internet IoT SpaceX

SpaceX: Η δορυφορική υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας της Starlink έρχεται το 2024

Ο ιστότοπος της Starlink μας ενημερώνει για τα σχέδιά της για μια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας που παρέχεται μέσω δορυφόρου.

Internet Elon Musk featured SpaceX

Starlink: Το δορυφορικό ίντερνετ δεν αφορά ακόμα τους Έλληνες

Το δορυφορικό ίντερνετ της Starlink, το οποίο ανήκει στο SpaceX και έχει επικεφαλής τον Elon Musk, φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει τους Έλληνες.

Internet Elon Musk SpaceX Tesla

Ο Alex Gibney ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με θέμα τον Elon Musk

O σκηνοθέτη Alex Gibney, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το “Steve Jobs: The Man in the Machine, Zero Days” ετοιμάζει ένα αυστηρό πορτρέτο του Elon Musk.