Gear

Emporio Armani Connected: Nέα σειρά υβριδικών smartwatches από την Ιταλία

Ο Ιταλικός οίκος μόδας Emporio Armani, αποφάσισε να μπει δυναμικά στο κομμάτι των wearables, δημιουργώντας την δική του σειρά smartwatches με την ονομασία Emporio Armani Connected. Η Emporio Armani Connected, αφορά αρκετά υβριδικά smartwatches τα οποία μπορούν να συγχρονιστούν με την με το smartphone, με την χρήση bluetooth.

Θα έρχονται με μπαταρίες quartz, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για περισσότερο χρόνο, πριν χρειαστούν ξανά φόρτιση. Τα Emporio Armani Connected θα έχουν features όπως sleep tracking, ξυπνητήρι, εντοπισμό της συσκευής σου, καθώς και διακριτικές ειδοποιήσεις.

Επιπλέον, με τα συγκεκριμένα smartwatches θα μπορείς να ελέγχεις την μουσική που ακούς και να βγάζεις φωτογραφίες ασύρματα με την κάμερα του smartphone σου. Τέλος, εκτός των άλλων ένα smartwatch πρέπει να δείχνει και την ώρα, με την Emporio Armani να υπόσχεται εξαιρετική ακρίβεια σε αυτό, έχοντας ακόμη και την δυνατότητα να αλλάζει αυτόματα ζώνες ώρας, όταν ο χρήστης ταξιδεύει.

Τα Emporio Armani Connected smartwatches θα είναι διαθέσιμα για πώληση από την επόμενη εβδομάδα, μέσω επιλεγμένων boutique και online καταστήματα. Θα έρχονται σε διάφορα χρώματα, όπως το rose-gold tone, black, gunmetal και stainless steel.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Οκτωβρίου 2016 19:05

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.