Η ενημέρωση του watchOS 9 διακόπτει τo streaming του Spotify

watchos 9, Η ενημέρωση του watchOS 9 διακόπτει τo streaming του Spotify

H Αpple κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη έκδοση του OS για wearables, του watchOS 9, την περασμένη Δευτέρα. Αυτό κυκλοφόρησε στο Apple Watch Series 4 και στα νεότερα μοντέλα αλλά αποδεικνύεται πως έχει πρόβλημα.

Το update φέρνει ένα bug που διακόπτει το streaming του Spotify. H υπηρεσία έστειλε email στους χρήστες για να τους ενημερώσει σχετικά και το μήνυμά της έγραφε τα εξής:

“Το Apple watchOS 9 παρουσίασε ένα σφάλμα που προκαλεί τη διακοπή της ροής του Spotify στο Apple Watch. Προτρέπουμε τους χρήστες του Spotify Apple Watch να μην εγκαταστήσουν την ενημέρωση του watchOS 9 έως ότου η Apple εφαρμόσει μια επιδιόρθωση για το πρόβλημα. Οι χρήστες που έχουν ήδη επηρεαστεί μπορούν αντ ‘αυτού να κατεβάσουν το περιεχόμενό τους στο Apple Watch τους και να ακούσουν εκτός σύνδεσης ή με stream από το τηλέφωνό τους.”

Σύμφωνα με πολλές αναφορές χρηστών, μόλις ενημερώσετε το watch σας στην πιο πρόσφατη έκδοση, εάν επιχειρήσετε να κάνετε streaming περιεχομένου Spotify σε αυτό, η ροή θα σταματήσει να λειτουργεί μέσα στο πρώτο λεπτό, ενώ η γραμμή προόδου συνεχίζει να κινείται σαν να είχε συνεχιστεί η αναπαραγωγή. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί τόσο στις συνδέσεις Wi-Fi όσο και στις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας.

Επομένως, εάν κάνετε πολύ ροή Spotify στο Apple Watch σας, είναι καλύτερο να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση που θα έρθει για το wearable σας. Στην πραγματικότητα, η Apple έχει ήδη διαθέσει την πρώτη beta της επερχόμενης έκδοσης watchOS 9.1 στους προγραμματιστές, άρα περιμένουμε να είναι διαθέσιμη για όλους σε μερικές εβδομάδες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Φήμες ότι θα υιοθετήσει το χρωματιστό πίσω τζάμι που είδαμε στο iPhone 15

Tο επερχόμενο iPhone 16 θα υιοθετήσει το ίδιο χρωματιστό πίσω τζαμάκι που βλέπουμε στα μη-Pro μοντέλα iPhone 15.

Games Apple Fortnite iPad

To Fortnite θα έρθει και στα iPad στην Ευρώπη αφού η ΕΕ αναγνώρισε ως “gatekeeper” το iPadOS

Μετά την είδηση πως η Apple θα πρέπει να φέρει αλλαγές στο iPad, η Epic Games ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει διαθέσιμο το Fortnite.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.