Εντοπίστηκε πατέντα της Apple που παρουσιάζει κάμερα στα Apple Watch

Apple Watch, Εντοπίστηκε πατέντα της Apple που παρουσιάζει κάμερα στα Apple Watch

Το Apple Watch Series 4 είναι το καλύτερο σε πωλήσεις smartwatch σύμφωνα με έρευνα και μπορεί να παρακολουθήσει τον καρδιακό ρυθμό αλλά και να βεβαιωθεί ότι η καρδιά χτυπάει κανονικά.

Από τα smartwatches γενικα όμως απουσιάζει μία λειτουργία που ίσως μερικοί θα θέλανε να υπάρχει σε ένα έξυπνο ρολόι και αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το τράβηγμα φωτογραφιών. Πατέντα που καταχωρήθηκε στο U.S. Patent and Trademark Office αποδεικνύει ότι η Apple ενδέχεται να ενσωματώσει μία κάμερα στην Apple Watch σειρά της.

Η κάμερα μπορεί να χειριστεί ανεξάρτητα από το smartwatch και επιτρέπει το καταγραφή βίντεο και φωτογραφίας σε διαφορετικές γωνίες ανεξάρτητα από την θέση του Watch στο χέρι του κατόχου.

 

Apple Watch, Εντοπίστηκε πατέντα της Apple που παρουσιάζει κάμερα στα Apple Watch

Η κάμερα όπως δείχνει και η πατέντα έχει τοποθετηθεί στην άκρη του band. Θα πρέπει όμως με κάποιον τρόπο ο αισθητήρας να συνδέεται με το smartwatch ίσως και με μία άλλη Apple συσκευή, όπως κάποιο iPhone. Το band θα είναι αρκετά εύκαμπτο ώστε να λυγίζει αρκετά για να έρθει στην θέση που θέλει ο χρήστης και ίσως αποτελείται από μέταλλο το οποίο θα επιτρέπει την επαναφορά του στην αρχική του θέση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η λειτουργία ελέγχου του χτύπου της καρδιάς έσωσε την ζωή ενός ανθρώπου αφού τον ενημέρωσε ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι ότι ο παλμός της καρδιάς του είναι περίεργος και ασυνήθιστος σε συνθήκες ηρεμίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.