Επίσημα τα Galaxy Tab A7, Galaxy Fit2 και Wireless Charging Trio

, Επίσημα τα Galaxy Tab A7, Galaxy Fit2 και Wireless Charging Trio

Στο online event Life Unstoppable που πραγματοποιήθηκε, η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα το νέο της tablet της οικονομικής σειράς Tab A, νέο band για τους αθλητές, αλλά και την απάντηση της εταιρείας στο πλέον ακυρωμένο AirPower, μαζί με άλλες έξυπνες λύσεις για το σπίτι.

Samsung Galaxy Tab A7

, Επίσημα τα Galaxy Tab A7, Galaxy Fit2 και Wireless Charging Trio

Αρχικά, το Galaxy Tab A7 έρχεται με οθόνη 10,4 ιντσών τεχνολογίας TFT, με ανάλυση 2.000×1.200 και μαζεμένα bezel, με αναλογία οθόνης προς σώματος στο 80%. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής υπάρχει μία κάμερα για selfie λήψεις ανάλυσης 5MP, ενώ στο πίσω μέρος βλέπουμε έναν αισθητήρα και μόνο, χωρίς κάποιο φλας, ανάλυσης 8MP.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής, χωρίς να μας γνωστοποιείται το μοντέλο του, με 3 πυρήνες απόδοσης στα 2GHz και 5 πυρήνες χαμηλής κατανάλωσης στα 1.8GHz, συνοδευόμενος από 3GB μνήμης RAM. O αποθηκευτικός χώρος του Galaxy Tab A7 ανέρχεται στα 32GB ή 64GB, ανάλογα την έκδοση, ενώ η μπαταρία του φτάνει τα 7.040mAh.

Η Samsung προωθεί το Galaxy Tab A7 ως μία πάρα πολύ καλή και οικονομική λύση για όσους παρακολουθούν βίντεο στο tablet τους, καθώς προσφέρει τέσσερα ηχεία για εξαιρετική απόδοση ήχου. Επιπλέον, υπάρχει και θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών, ενώ θα κυκλοφορήσει και έκδοση με υποστήριξη LTE, μαζί με την απλή έκδοση με υποστήριξη μόνο Wi-Fi.

Galaxy Fit2

, Επίσημα τα Galaxy Tab A7, Galaxy Fit2 και Wireless Charging Trio

Η Samsung ανακοίνωσε και το διάδοχο του Galaxy Fit, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στην πιο οικονομική κατηγορία των smartband που απευθύνονται αποκλειστικά για αθλητές. Το Galaxy Fit2 έρχεται με οθόνη 1.1 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, η οποία είναι κυρτή περιμετρικά. Η νέα πρόταση της εταιρείας είναι ο ιδανικός σύμμαχος fitness, με λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό.

Παράλληλα, λόγω της χαμηλής κατανάλωσης του, η μπαταρία των 159mAh υπόσχεται από 15 έως και 21 ημέρες χρήσης, ανάλογα με τη χρήση. Το Galaxy Fit2 ανιχνεύει αυτόματα την έναρξη της άσκησης σας καθώς και τον ύπνο σας, για να έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα της υγείας σας. Τέλος, οι χρήστες θα μπορούν να διαλέξουν το watch face τους μέσα από 70 διαφορετικές, προεγκατεστημένες προσόψεις.

Wireless Charging Trio

, Επίσημα τα Galaxy Tab A7, Galaxy Fit2 και Wireless Charging Trio

Όπως είδαμε πριν μερικές ημέρες, η Samsung ετοιμάζει εδώ και καιρό μία συσκευή για ασύρματη φόρτιση τριών συσκευών μαζί. Το Samsung Wireless Charging Trio έρχεται με τρεις ξεχωριστές θέσεις, για αυτούς που έχουν όλες τις συσκευές της εταιρείας. Ιδανικά, η Samsung θέλει να φορτίζετε μαζί το Galaxy smartphones σας, τα TWS της, αλλά και το smartwatch με μία μόνο συσκευή.

Το Wireless Charging Trio θα φορτίζει και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση φυσικά, όπως έγινε και με το Wireless Charging Duo. Δυστυχώς δεν ανακοινώθηκαν τιμές ή διαθεσιμότητα για καμία από τις παραπάνω συσκευές, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε αντίστοιχη ενημέρωση.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Πότε κυκλοφορεί επίσημα το Galaxy fit2 στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.