Έρχεται νέο iPad 10.8 με σχεδιασμό iPad Pro και Type-C;

, Έρχεται νέο iPad 10.8 με σχεδιασμό iPad Pro και Type-C;

Μπορεί το iPad Pro να έχει πλέον νέο σχεδιασμό, με μικρότερα bezel και αισθητήρα LiDAR, όμως το μικρότερο μοντέλο έχει ακόμα τον παλιό σχεδιασμό, ακόμα και το παλαιότερο σύστημα βιομετρικών Touch ID. Φαίνεται πως η Apple είναι έτοιμη να αναβαθμίσει το iPad 10,8 ιντσών, τουλάχιστον σύμφωνα με νέες πληροφορίες.

Η ιστοσελίδα 91mobiles μας παρουσιάζει τα σχέδια του νέου iPad, το οποίο φαίνεται πως θα δανειστεί αρκετά από τα στοιχεία του iPad Pro. Αρχικά η οθόνη θα έχει ελάχιστα bezel, με το Touch ID να δίνει τη θέση του στο σύστημα Face ID. Η νέα πρόταση θα έχει σύστημα κάμερας με έναν αισθητήρα και LED φλας, ενώ στο κάτω μέρος βλέπουμε και τα μαγνητικά pins για σύνδεση του Magic Keyboard.

Το νέο iPad 10.8 θα είναι μικρότερο από το πρώτο iPad Pro του 2015, με τη μεταφορά δεδομένων αλλά και τη φόρτιση να πραγματοποιείται μέσω Type-C και όχι Lightning. Οι μέχρι τώρα διαρροές αναφέρουν πως θα έρθει με 20W φορτιστή μέσα στο πακέτο αγοράς και θα ανακοινωθεί τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Αυτό που περιμένουμε μαζί με το νέο iPad είναι το νέας γενιάς Apple Watch, καθώς και το μικρότερο iPad Mini 2020.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Για το mini παίζεται ίσως λίγο χλωμό δεν ακούγεται τίποτα

Last edited 3 years πριν by Παναγιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.