Έρχεται νέο smartwatch από την Amazfit (Zepp) στις 17 Νοεμβρίου

Amazfit, Έρχεται νέο smartwatch από την Amazfit (Zepp) στις 17 Νοεμβρίου

Η Amazfit, η οποία πλέον ονομάζεται Zepp, μας προετοιμάζει για ένα νέο smartwatch της, το πρώτο της σειράς Z που θα κυκλοφορήσει υπό το νέο brand. Όπως μας ανακοίνωσε η εταιρεία, η αποκάλυψη του νέου smartwatch θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου, ενώ σημειώνει ότι πρόκειται για παγκόσμιο launch event, το οποίο θα μεταδοθεί ψηφιακά.

Φαίνεται πως το νέο smartwatch της πρώην Amazfit θα έρθει με στρόγγυλο σχεδιασμό, όπως τα παραδοσιακά smartwatch, ενώ βλέπουμε πως θα έχει μεταλλικό σώμα και δερμάτινο λουράκι. Επίσης, βλέπουμε καθαρά τρία πλήκτρα στα πλαϊνά, με ένα να αχνοφαίνεται στο κάτω μέρος, αν και δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα πρώτα smartwatch του Zepp brand, τα οποία είχαν μόλις ένα πλήκτρο.

Επίσης, τα πρώτα Zepp E είχαν κυκλοφορήσει σε στρόγγυλο αλλά και σε τετράγωνο σχεδιασμό, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές. Προς το παρόν βλέπουμε μόνο τον πρώτο σχεδιασμό στο teaser του νέου έξυπνου ρολογιού, οπότε δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν υπάρχει και άλλη έκδοση. Το event θα προβληθεί μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Smartwatches Garmin

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE.

Smartphones Android Smartwatches OnePlus

Πιστοποίηση μας αποκαλύπτει την ύπαρξη του OnePlus Watch

Το OnePlus Watch, με κωδικό μοντέλου W301GB, πήρε πιστοποίηση IMDA, αποκαλύπτοντας μας για πρώτη φορά πως η εταιρεία βρίσκεται κοντά στην κυκλοφορία του.

Smartphones Android Android Smartwatches Huawei

Huawei Watch Fit: Διέρρευσαν renders και όλες οι πληροφορίες του επερχόμενου smartwatch

Tο Watch Fit θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, ενώ θα είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα κάτω από το νερό για 10 λεπτά.

Gear Android Smartwatches Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας

Puma Smartwatch: Αθλητικό έξυπνο ρολόι με βάρος μόλις 30 γραμμάρια [IFA 2019]

Η εταιρεία αθλητικών ειδών σε συνεργασία με την Fossil Group παρουσίασαν στην IFA 2019 το πρώτο τους έξυπνο ρολόι, το Puma Smartwatch.