Εταιρεία σας χαρίζει δωρεάν τηλεόραση αν παρακολουθείτε ασταμάτητα διαφημίσεις

δωρεάν τηλεοράσεις, Εταιρεία σας χαρίζει δωρεάν τηλεόραση αν παρακολουθείτε ασταμάτητα διαφημίσεις

Δωρεάν τηλεοράσεις 55 ιντσών 4K που προβάλλουν συνεχώς διαφημίσεις σε μέρος μιας δευτερεύουσας οθόνης δίνει μία startup. Η Telly δέχεται ήδη κρατήσεις στις ΗΠΑ για την τηλεόραση για όσους είναι διατεθειμένοι να παρακολουθούν συνεχώς διαφημίσεις και να μοιράζονται αυτά τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η η μικρότερη οθόνη εμφανίζει επίσης ειδήσεις, αποτελέσματα αθλημάτων και άλλα χρήσιμα δεδομένα.

Το σετ περιλαμβάνει δική του κάμερα, διάταξη μικροφώνου, αισθητήρες και φωνητικό βοηθό, που επιτρέπει βιντεοκλήσεις και εφαρμογές γυμναστικής που καταγράφουν κίνηση. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη ηχόμπαρα και τρεις θύρες HDMI για να συνδέσετε άλλες συσκευές πολυμέσων.

Οι κρατήσεις καλύπτουν τις πρώτες 500.000 τηλεοράσεις, οι οποίες αναμένεται να αποσταλούν το καλοκαίρι. Η Telly δεν έχει περιγράψει τις πλήρεις προδιαγραφές, αλλά το σετ εκτιμάται ότι αξίζει 1.000 $ στη λιανική.

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο επικεφαλής της εταιρείας Ilya Pozin είναι ο συνιδρυτής του Pluto TV, της υπηρεσίας δωρεάν παρακολούθησης της Paramount, αυτή η στρατηγική δε μοιάζει παράταιρη. Θεωρεί ότι η δωρεάν τηλεόραση κάνει τους θεατές “ισότιμο μέρος” του συστήματος διαφημίσεων.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

Σου βάζουν κάμερα, μικρόφωνο, αισθητήρες, εφαρμογές που καταγράφουν κίνηση και σου δωρίζουν μια τηλεόραση. Μα αυτοι δεν κάνουν δώρο…. Σε βάζουν στο big brother με αμοιβή μόνο μια 55αρα τηλεόραση. Ειμαι περίεργος να δω σε πόσο χρόνο θα βρει τους 500.000 “θύματα” …. ε τυχερούς ήθελα να πω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.