Ετοιμάζει η Apple iPad Pro των 12.9 ιντσών με οθόνη OLED;

, Ετοιμάζει η Apple iPad Pro των 12.9 ιντσών με οθόνη OLED;

Οι πρόσφατες φήμες κάνουν λόγο για τα σχέδια της Apple να παρουσιάσει στο κοντινό μέλλον ένα iPad Pro 12.9 ιντσών. Μάλιστα, τα κορεάτικα sites σημειώνουν ότι αυτό θα συμβεί είτε στα τέλη του 2023, είτε στις αρχές του 2024.

Η οθόνη των 12.9 ιντσών αναμένεται να είναι κατασκευασμένη από την LG, με την Apple να θέλει να επαναφέρει στο προσκήνιο το μεγάλου μεγέθους tablet της, το οποίο θα αποτελεί ιδανικό επαγγελματικό εργαλείο για όσους είναι εν κινήσει. Μία ειδική τεχνολογία φέρεται να ετοιμάζει η LG για την οθόνη του επερχόμενου μοντέλου, η οποία θα εγγυάται την αντοχή στον χρόνο, καθώς και την μεγαλύτερη φωτεινότητα.

Η LG εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμη για την παραγωγή των οθονών αυτών στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024, με εκείνο το χρονικό διάστημα να είναι το πιο πιθανό για την παρουσίαση του μεγάλου iPad Pro των 12.9 ιντσών. Η LG προμηθεύει την Apple με οθόνες OLED για το iPhone 13, ενώ η Samsung είναι ο κύριος προμηθευτής της Apple σε οθόνες για την οικογένεια iPhone.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Είτε ετοιμάζει είτε όχι, είναι άλλη μία ευκαιρία για τους πιστούς μας να αποθεώσουν το innovation μας , να πλουτίσουν οι μέτοχοι μας κ να σκάσουν οι εχθροί μας!! Έχετε παραθυράκηδες κ ρομποτάκηδες κοινό που λαχταρά να ακούσει, να διαβάσει για οτιδήποτε αφορά την θεά μας κ να ανοίγει η καρδούλα του? Να νιώθει σαν την μαμά του Αντετοκούμπο μετά απο δαχτυλίδι κ MVP Award? ΟΧΙΙΙΙΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Air

Νέα iPad: Μάλλον έρχονται τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου

Η Apple πιθανότατα θα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στην αγορά κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου.

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.