Ειδική παράδοση monitor από courrier με ρίψη από τον φράχτη! [video]

Αυτό θα πει “ειδική” εξυπηρέτηση. Ο υπάλληλος της εταιρείεας μεταφορών Fed-Ex “παραδίδει” με τον δικό του μοναδικό τρόπο μια οθόνη υπολογιστή στο σπίτι πελάτη. Φαίνεται είχε πολύ δουλειά εκείνη την ημέρα και δεν προλάβαινε να βγάλει τα χαρτιά του για υπογραφές και τέτοια. Απλά “στέλνει” το monitor από τον φράχτη! Τραγικό!

Έχετε παρόμοιες ιστορίες να μας πείτε;

, Ειδική παράδοση monitor από courrier με ρίψη από τον φράχτη! [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MasterMind

Μην μου δειχνεις τέτοια και περιμένω την Dell ultrasharp σήμερα με courier!!! 😛

MasterMind

Αμα ακούσεις για δολοφονία Courier στην Καστοριά να ξέρεις μάλλον δεν πρόλαβα να είμαι σπίτι έγκαιρα. 🙂

Staf

Αν λειτουργησε η οθονη γραψε μου.. Παντως, ισχυει..
Ετσι κανουν, οπως να ναι τα πετανε..
@Κωστα δεν θα φροντισουμε να ειμαστε σπιτι..Να φροντισουν να ειναι επαγγελματιες.
Λιγα παιρνουν?

MasterMind κι εγω Καστοριανος..
Εμεις δεν εχουμε τετοιο προβλημα..Ειναι καλα τα παιδια, τους ξερω ολους!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

το θέμα είναι ότι άυτος που περίμενε το μόνιτορ , σύμφωνα με τα λεγόμενα του βρίσκονταν σπίτι και μάλιστα η έξωπορτα ήταν ορθάνοικτη!

panosfc

Καλό θα είναι να δείξουμε και την αντίδραση της εταιρείας για το συγκεκριμένο βίντεο

https://youtu.be/4ESU_PcqI38

Βέβαια σαν bonus clip θα βάλω και αυτό:
https://failblog.org/2011/12/22/epic-fail-photos-fail-blog-psa-fed-ex-fails/

O gadgetakias

έχω κάνει αίτηση σε γνωστη εταιρία σταθερής & Internet.(η πολυκατοικία είναι καινούρια, Το ασανσέρ δεν λειτουργεί).Έρχεται ο κούριερ με τα πόδια(στον 3ο όροφο)..μου το πετάει στα πόδια και φεύγει(χωρίς υπογραφές).Παίρνω την εταιρία σταθερής να κάνω παράπονα και μου λένε ότι δεν μπορεί να γίνει η σύνδεση γιατί δεν υπάρχει καλώδιο από το καφάο μέχρι το σπίτι και να τους επιστρέψω το modem πίσω(για το πέταμα δεν είπε τίποτα!!!)
Η απάντηση που τους έδωσα..
(-πάρτε τα..@@ μου τώρα..@$#@$$#$%%%$ΚΕΣ)
Sorry Κώστα για τα παπάκια..xaxaxaxax..

bec

2 εβδομάδες ειχαν το δέμα μου εταιρία courier ενώ το ήξερα μέσω μηνύματος τους και πως το πήρα τελικά με τόση ασυνεννοησια παράξενο είναι, ενώ πέρασα και από το κατάστημα τους και το είχε το delivery boy.
την οθόνη ακούγετε ότι τη μεταχειρίστηκαν με special care πριν τη παράδοση
https://www.youtube.com/watch?v=6wpkbYL7wFA&feature=related
γιατί νοιάζονται για τον πελάτη
https://www.youtube.com/watch?v=Qw-zxJI1YOo&feature=related

Πέραν της πλάκας όταν ήθελα να στείλω δέμα στο εξωτερικό τα ελτα ήταν πολύ πιο φθηνά όταν ρώτησα τιμές, αρά τι μένει να πεις για τα courier;

haris

μειοψηφιες κακον υπαλληλων…

stelios GR

εμενα η fed ex παλια μου ειχε στειλει δεμα το οποιο δεν ηταν δικο μου, και το καλυτερο ηταν οτι δεν περιμενα γενικα να μου ερθει κατι, ουτε ειχα συνεργαστει ποτε με την συγκεκριμενη κουριερ αλλα και με καμια αλλη….πραγματικα εσκασε στο εντελως ακυρο…το πηγα πισω και τελικα αφορουσε ενα καταστημα ασχετο…πως ηρθε σε μενα, μονο η fed ex ξερει…..

lapi

Λίγο άσχετο… Εγώ περίμενα κάτι έγγραφα πολύ σημαντικά, από τη σχολή μου, τα χρειαζόμουν στις 14, είχαν έρθει στις 13 του μηνός από τη σχολή στην κούριερ και δεν μου τα έφεραν στο σπίτι γιατί δεν είχε γραμμένο πάνω τον αριθμό της οδού. Βέβαια πάνω στο φάκελο είχε γραμμένα και τα δύο τηλέφωνά μου και δεν μπήκαν στον κόπο να με πάρουν για να τους πω που ακριβώς είναι. Αναγκάστηκα πήγα εκεί στο γραφείο τους για να τω πάρω και μου είπαν ότι τους πρόλαβα γιατί θα το επέστρεφαν πίσω… Φοβεροί επαγγελματίες….

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι γενικά όλοι τα δέματα τα πετάνε σαν τσουβάλια με σκατά(συγνώμη για την έκφραση) χωρίς να τους νοιάζει άν είναι κάτι έθραυστο κλπ και πολλι τα φέρνουν χωρίς έξτρα κουτί και κολλάνε στο κουτί του προιόντος το οποίο παρεπιπτόντως μπορεί να είναι συλλεκτικό ή να θέλεις να το στολίσεις ή να το έχεις σε άψογη κατάσταση για μελλοντική μεταπώληση διάφορα χαρτάκια,κόλλες και μλκιες…Προσωπικά δεν εμπιτεύομαι κανέναν τους και με το παραμικρό πρόβλημα το επιστρέφω και ζητώ αντικατάσταση ή αποζημίωση…Όταν πληρώνω κάτι θέλω να μου έρχεται σε άψογη κατάσταση άν δεν μπορούν να το κάνουν ας μη τα στέλνουν και να λένε πως πουλάμε μόνο στο μαγαζί μας…

NikosK

Απλά απαράδεκτος ο τύπος!! Δεν σέβονται μερικοί τα λεφτά που παίρνουν

Κωστας

be cool πεταει απλα ενα αδειο κουτι με σκοπο να βαλει μεσα ο πελατης το προιον του και επειτα να παει ξανα ωστε να το παραλαβει. κλασικο. Οκ φαινεται λιγο ακοψη η “παραδοση” το κουτιου 🙂

Theodore

Παντως με τα ΕΛΤΑ,δε γινεται κατι τετοιο,και το υπογραφω με τα δυο χερια,μιας και εχω αγορασει απειρα πραγματα απο λα τα ,μερη του κοσμου,και δεν ειχα ποτε προβλημα,αλλα και γενικα τους βλεπω πως χειριζονται τα δεματα.

rafarol

Theodore δεν ειμαι τοσο σιγουρος γι αυτο που λες!Εγω 1 κινητο που πηρα εστειλαν την ειδοποιηση 13 νουμερα πιο πισω στην οδο μου και μονο κατα τυχη(απο γνωστο) τη βρηκα!
Και γενικα εχουν παρουσιαστει προβληματα σε καποιες αγορες μου!
Νομιζω οτι απλα εχεις τυχει σε καλο υποκαταστημα..!

Theodore

Μπορει,αλλα ξαναλεω,οτι τα τελευταια 10+ χρονια,που εχω Ιντερνετ,εχω αγορασει παρα πολλα πραγματα,(καμια 80αριά μονον απο το eBay,χωρια απο αλλα μαγαζια),και ευτυχως,δεν εχω παθει ζημια.Απλως,μια φορα,ο Κινεζος απο τον οποιο αγορασα ενα ζευγαρι ακουστικα,τα οποια χαθηκαν,(χωρις να ξερουμε βεβαια που ακριβως χαθηκαν,εδω ή στην Κινα),μου τα εστειλε για δευτερη φορά χωρις χρεωση.(Και δεν ηταν φτηνα ακουστικα,αφου τα ειχα πληρωσει 100 Ευρω).
Και κατι τελευταιο,ασχετο.Αγοραζετε παντα με PayPal,ή με απλη καρτα,αν εμπιστευεστε τον πωλητη,και ποτέ με money transfer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;