Feiyu Pocket: Νέα κάμερα – gimbal, κλώνος του DJI Osmo Pocket

To Feiyu Pocket Handheld Gimbal έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το DJI Osmo Pocket, αλλά με μικρότερο αισθητήρα και χαμηλότερη τιμή, 249 ευρώ. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά το Feiyu Pocket Handheld Gimbal έχει κάμερα με ευρυγώνιο φακό στις 120 μοίρες, αυτόματη εστίαση, λήψη βίντεο UHD 4K 60, 2.7K 60, 1080 120 και 720 240 (για slow motion video) και φωτογραφιών DNG / JPEG: 3840 x 2144.

O αισθητήρας εικόνας είναι μεγέθους 1/2.5″ σε σχέση με τον μεγαλύτερο του DJI Osmo Pocket που είναι 2/3″. Η ταχύτητα κλείστρου ρυθμίζεται 1/8000 – 16 δευτ. (βίντεο) και το ISO φτάνει μέχρι τα 3.200.

, Feiyu Pocket: Νέα κάμερα – gimbal, κλώνος του DJI Osmo Pocket

Το gimbal είναι 3 αξόνων, με υβριδικό γυροσκοπικό μηχανισμό 6 αξόνων και προσφέρει κίνηση 360 μοιρών. Διαθέτει οθόνη αφής 1.3″, ανάλυσης 240 x 240 και υποδοχή κάρτας μνήμης microSD μέχρι 512GB.

Το Feiyu Pocket Handheld Gimbal έχει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, φορτίζει μέσω USB-C (με φορτιστή 10W φορτίζει μέσα σε 80 λεπτά) και παρέχει αυτονομία 3.5 ωρών. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και υποδοχή για τριπόδι. Φυσικά διαθέτει ενσωματωμένο WiFi για σύνδεση και έλεγχο από Android και iOS.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντωνης

osmo pocket
Sensor 1/2.3” CMOS
οχι 2/3 which is HUGE

gstrouzas

Είναι C(λ)opy της Xiaomi Fimi Palm. Mπορείς να τη βρεις στο Gearbest με ακόμα καλύτερη τιμή και αποστολή από Ολλανδία χωρίς τελωνείο.

sincity.gr

Καλημερα. Για βραδινη ληψη βιντεο σε συναυλια σε μαγαζι , ποια η αποψη σας?

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, επικοινωνήστε με τους συνεργάτες μας στο https://www.pttl.gr για να λύσετε όλες τις απορίες σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.