Φέρεται να διέρρευσαν εικόνες με τον φημολογούμενο dual USB-C φορτιστή της Apple

apple, Φέρεται να διέρρευσαν εικόνες με τον φημολογούμενο dual USB-C φορτιστή της Apple

Εικόνες του ακυκλοφόρητου μετασχηματιστή τροφοδοσίας 35 W της Apple με διπλές θύρες USB-C φέρεται να διέρρευσε το ChargerLAB.

Οι εικόνες αυτές αποκαλύπτουν το σχεδιασμό του φορτιστή, ο οποίος φέρεται να έχει θύρες USB-C δίπλα-δίπλα, αναδιπλούμενα δοντάκια και κυκλικές εσοχές. Τα 35W που προσφέρει θα είναι κατάλληλα για τη φόρτιση μιας μεγάλης γκάμα συσκευών Apple, όπως iPhone, iPad, το πιο πρόσφατο MacBook Air και το HomePod mini.

Σε μια αναφορά για τον φορτιστή που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Apple, επισημαίνονται τα εξής:

Χρησιμοποιήστε τον προσαρμογέα ρεύματος διπλής θύρας USB-C Apple 35W και ένα καλώδιο USB-C (δεν περιλαμβάνεται) για να φορτίσετε τη συσκευή σας. Συνδέστε ένα καλώδιο USB-C σε οποιαδήποτε θύρα του μετασχηματιστή ρεύματος, επεκτείνετε τα ηλεκτρικά δοντάκια (αν χρειάζεται) και, στη συνέχεια, συνδέστε το τροφοδοτικό σταθερά στην πρίζα. Βεβαιωθείτε ότι η πρίζα είναι εύκολα προσβάσιμη για αποσύνδεση. Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου στη συσκευή σας.

Σε ένα tweet του, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo έγραψε πως ο φορτιστής θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία νιτριδίου του γαλλίου (GaN), επιτρέποντάς του να είναι μικρότερος, ελαφρύτερος και πιο αποδοτικός από τους φορτιστές που έχουν βάση το πυρίτιο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.