Φήμες για νέα Apple iPad Air και Pro το 2024

Apple iPad Air, Φήμες για νέα Apple iPad Air και Pro το 2024

Η Apple έχει συνολικά έξι μοντέλα iPad στην τρέχουσα γκάμα της, που κυμαίνονται από το iPad mini 7,9 ιντσών έως το iPad Pro 12,9 ιντσών, ωστόσο θα φέρει μεγάλη ανανέωση στα tablet της το 2024, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Στο πιο πρόσφατο δελτίο του Power On, αναφέρει ότι η Apple προσπαθεί να απλοποιήσει τη μάρκα iPad δημιουργώντας ένα σαφέστερο διαχωρισμό μεταξύ των μοντέλων Air και Pro όσον αφορά τις δυνατότητες.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Air 10,9 ιντσών και 12,9 ιντσών με το chipset Apple M2 κάποια στιγμή τον Μάρτιο του 2024. Ακόμα, φέρεται να κυκλοφορήσει νέα iPad Pro σε μεγέθη 11 ιντσών και 13 ιντσών με ενημερωμένα σχέδια, OLED ProMotion οθόνες, το τσιπ M3 της Apple και το νέο προαιρετικό αξεσουάρ Magic Keyboard.

Αυξάνοντας τις επιλογές σε iPad, η Apple θα κάνει ξεκάθαρα διάκριση μεταξύ των Air και Pro iPad όσον αφορά τις δυνατότητές τους. Το βασικό iPad 2022 αναμένεται να ενημερωθεί “πολύ αργότερα”, καταργώντας σταδιακά το iPad (2021) και τον παλιό σχεδιασμό του. Το iPad mini (2021) θα ανανεωθεί επίσης, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο χρονικό πλαίσιο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.