Φήμες ότι η Apple θα ανακοινώσει νέα προϊόντα αυτή την εβδομάδα

Apple, Φήμες ότι η Apple θα ανακοινώσει νέα προϊόντα αυτή την εβδομάδα

Η Apple σχεδιάζει να ανακοινώσει νέα προϊόντα με δελτία Τύπου στον ιστότοπό της αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή του MacRumors. Το ποια προϊόντα θα είναι αυτά παραμένει άγνωστο αλλά υπάρχουν φήμες για νέα iPad, Mac και αξεσουάρ.

Ο αναλυτής Mark Gurman του Bloomberg επανέλαβε στη στήλη του Power On ότι η Apple σχεδιάζει νέα μοντέλα iPad Pro, iPad Air και MacBook Air, μαζί με νέα αξεσουάρ Magic Keyboard και Apple Pencil για επιλεγμένα iPad. Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία δε σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια παραδοσιακή εκδήλωση για να αποκαλύψει αυτά τα προϊόντα, αλλά θα τα ανακοινώσει “στην ιστοσελίδα της” και με μια “σειρά διαδικτυακών βίντεο και καμπανιών μάρκετινγκ” κάποια στιγμή τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Τι περιμένουμε να ανακοινωθεί από την Apple αυτό το χρονικό διάστημα:

-Δύο νέα μοντέλα iPad Pro με το τσιπ M3, οθόνες OLED, λεπτότερο περίβλημα, μπροστινή κάμερα με οριζόντιο προσανατολισμό, επανασχεδιασμένο camera bump στο πίσω σύστημα και άλλες σχεδιαστικές τροποποιήσεις και πιθανώς ασύρματη φόρτιση MagSafe
-Δύο νέα μοντέλα iPad Air με το τσιπ M2, συμπεριλαμβανομένου ενός μοντέλου 12,9 ιντσών
-Ένα νέο Magic Keyboard για το iPad Pro με μεγαλύτερο trackpad, μερικώς αλουμινένιο πλαίσιο και άλλες σχεδιαστικές αλλαγές
-Τουλάχιστον ένα νέο Apple Pencil
-Νέα μοντέλα MacBook Air 13 ιντσών και 15 ιντσών με το τσιπ M3. Τα laptop πιθανότατα θα αποκτήσουν υποστήριξη για Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3
-Δεν έχει φημολογηθεί οριστικά μια νέα επιλογή χρώματος για το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus, αλλά πιθανότατα βασίζεται σε προηγούμενο
-Νέες χρωματικές επιλογές για θήκες iPhone και Apple Watch bands

Υπήρξαν επίσης φήμες για ένα νέο Apple TV και ένα HomePod με οθόνη που θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2024, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτά τα προϊόντα είναι έτοιμα. Υπάρχουν επίσης κάποια φερόμενα ως CAD για ένα iPhone SE τέταρτης γενιάς αλλά μοιάζει δύσκολο να προγραμματίζεται μια επικείμενη κυκλοφορία, καθώς θεωρείται πιο πιθανό να συμβεί το 2025.

Update: Ο Μark Gurman του Bloomberg αναφέρει πως η Apple πιθανότατα σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο αξεσουάρ αυτή την εβδομάδα και όχι ένα σημαντικό προϊόν, με τα καταστήματα να σχεδιάζουν επί του παρόντος μόνο μια μικρή ανανέωση. Aυτή δεν θα περιλαμβάνει τα νέα iPad και Macbook που είπαμε παραπάνω.

Τα καταστήματα της Apple σχεδιάζουν μια μεγαλύτερη ανανέωση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας που είναι πιο πιθανό να σχετίζεται με μία από τις μεγαλύτερες φημολογούμενες ανακοινώσεις, σύμφωνα με τον Gurman. Αυτά περιλαμβάνουν νέα μοντέλα iPad Pro με οθόνες OLED, δύο νέα μοντέλα iPad Air και νέα μοντέλα MacBook Air 13 ιντσών και 15 ιντσών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Έτσι μπράβο!!! Αυτές είναι οι προβλεπέ ειδήσεις που μας κάνουν χαρούμενους στο Cupertino. Νέα φρέσκα ζεστά αχνιστά πανεμορφα προϊόντα με το σηματάκι της θεάρας μας!! Θέλω προσμονή, λαχτάρα κ ανυπομονησία πιστοί μου για να τα αποκτήσετε. Έλα να βλέπω υψωμένα χεράκια με γιομάτες πιστωτικές να κινούνται
Έλα να βλέπω χαμόγελα, χοροπηδηχτά κ πάμε το σύνθημα : COME ON APPLE GET MY MONEY , GET MY MONEY DAY ONE DAY ONE !!
APPLE IS ON FIRE , MSFT (ΜΠΛΙΑΧ) IS TERRIFIED!!!
Υ/Γ Όποιος γύρισε το Visιon Pro κ παραπονιέται , του εύχομαι spin of death και καπέλο 500 ευρωδόλλαρα στο νέο του mac on arm που θα πρέπει να αγοράσει στην max έκδοση του!! Αϊντε θα με σκάσετε!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.