Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

Samsung Exynos, Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Ο @OreXda ανάρτησε ένα tweet όπου αποκάλυψε το όνομα που σκέφτεται να δώσει στα τσιπ της. Είναι λογικό η εταιρεία να επεξεργάζεται ένα rebranding, αφού η σειρά Exynos δεν έχει καλό όνομα (αδίκως ίσως) λόγω των παραπόνων για υπερθέρμανση, εξάντληση μπαταρίας, τρεμόπαιγμα στα βίντεο και άλλα. Ένα νέο όνομα θα μπορούσε να δώσει νέα πνοή στα τσιπ της Samsung.

Samsung Exynos, Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

Σε μια προσπάθεια να κλείσει το χάσμα με το νέο Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm για το Galaxy AP, η Samsung σχεδίασε το Exynos 2400 SoC με 10 πυρήνες CPU, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας Geekbench του SD 8 Gen 3.

Η πιο πρόσφατη φήμη από το εργοστάσιο λέει ότι η Samsung σχεδιάζει να εξοπλίσει τα επερχόμενα τηλέφωνα ναυαρχίδων Galaxy S24 και Galaxy S24+ με το Exynos 2400 AP στις περισσότερες αγορές. Στις ΗΠΑ και την Κίνα, αυτά τα δύο τηλέφωνα θα τροφοδοτούνται από το Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy. Σύμφωνα με τις τρέχουσες φήμες, μόνο το Galaxy S24 Ultra θα τρέχει με το Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy σε όλες τις αγορές.

Ο tipster λέει ότι η Samsung θα μετονομάσει όλα τα τσιπ Exynos της με το όνομα “Dream Chip”, όχι μόνο τα κορυφαία τσιπ της και η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή το 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

τα SoC της samsung ειναι οντος “dream chip Θερινής Νυκτός“.
Τα περισσοτερα σημερινα νεα μοντελα εχουν SoC απο την qualcomm ή την mediatek

Sonyman

Το 99% των πελατών και όχι μόνο της Samsung, δεν έχουν ιδέα αλλά και δεν τους ενδιαφέρει τι υπάρχει μέσα στο κινητό. Τους ενδιαφέρει να έχει καλή μπαταρία, να βγάζει καλές φωτογραφίες και να μην κολάει. Μερικούς ούτε καν αυτά τους ενδιαφέρουν, αρκεί να έχει το μήλο επάνω.

Last edited 4 μήνες πριν by Sonyman

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.