Φήμες θέλουν την Xiaomi να ετοιμάζει premium tablet

, Φήμες θέλουν την Xiaomi να ετοιμάζει premium tablet

Η Xiaomi φαίνεται ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη δική της πρόταση στην κατηγορία των premium tablets. Η σχετική φημολογία ξεκίνησε από στοιχεία που μπορεί να βρει κανείς στο MIUI Home Alpha user interface.

Τα δεδομένα μαρτυρούν ότι η Xiaomi ετοιμάζεται να παρουσιάσει όχι ένα, αλλά τρία premium tablets με τις κωδικές ονομασίες nabu, enuma και elish. Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα νέα μοντέλα της Xiaomi θα έχουν όλα τους επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon 8 series, χωρίς να διευκρινίζεται αυτή τη στιγμή το ποιο ακριβώς θα είναι το μοντέλο του επεξεργαστή που θα χρησιμοποιούν. Ένα άλλο στοιχείο της ονομασίας του είναι εκείνο που δείχνει την κατάληξη Κ81, ως μέρος του ονόματός τους. Έτσι, το enuma tablet φέρει τον κωδικό Κ81Α και ενδέχεται να είναι το εισαγωγικό μοντέλο της νέας σειράς.

Το μοντέλο nabu είναι εκείνο που φέρει τον κωδικό Κ82 και φέρεται να είναι εξοπλισμένο με οθόνη αναλογίας 16:10, με ανάλυση 2560×1600 pixels, τεχνολογίας IPS LCD και συχνότητα ανανέωσης εικόνας 120 Hz. To συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να έχει διαγώνιο οθόνης 10.97 ιντσών. Εδώ εκτιμάται ότι θα υπάρχει επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 855, 855+ ή 860.

Μένει να δούμε ποιες από αυτές τις φήμες θα γίνουν πραγματικότητα και πότε…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ItsMeKarypas

Ας μεινει λεω ‘γω καλυτερα η Σιαομι στο τομεα των απλων VFM συσκευων μιας και ειναι “δυνατος” εκει, παρα να ξεφυγει και να παει προς τα πανω των Premium συσκευων και χασει τη μπαλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.