Η Fitbit λανσάρει τα wearables Sense 2, Versa 4 και Inspire 3

fitbit, Η Fitbit λανσάρει τα wearables Sense 2, Versa 4 και Inspire 3

H Fitbit παρουσίασε επίσημα τη «φθινοπωρινή σειρά» της, ανανεώνοντας τα δύο πιο high-end smartwatches της μαζί με το Inspire 3 fitness tracker. Η εταιρεία που ανήκει στην Google επέλεξε να εξελίξει διακριτικά τα σχέδια των Versa 4 και Sense 2, χωρίς επαναστατικές αλλαγές.

Το Sense 2 έχει ολοήμερη διαχείριση του άγχους χάρη στον νέο συνεχή αισθητήρα EDA. Αυτό μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πιθανούς παράγοντες που προκαλούν άγχος και να δημιουργήσετε μια ρουτίνα διαχείρισης του άγχους που ενισχύει την ανθεκτικότητα με την πάροδο του χρόνου.

fitbit, Η Fitbit λανσάρει τα wearables Sense 2, Versa 4 και Inspire 3

Μαζί με το Versa 4, διαθέτει 40 τρόπους άσκησης (διπλάσιο αριθμό από πριν), GPS και περισσότερες από 1.000 προπονήσεις και συνεδρίες ενσυνειδητότητας κρυμμένες πίσω από το paywall Fitbit Premium. Αυτό σας παρέχει επίσης την πιο λεπτομερή παρακολούθηση ύπνου και τον Ημερήσιο Δείκτη Ετοιμότητας που σας ενημερώνει “πότε να γυμναστείτε σκληρά ή να περάσετε μια μέρα ξεκούρασης” και φαίνεται ότι η Fitbit δεν σχεδιάζει να καταργήσει τη συνδρομή επί πληρωμή.

Καμία από αυτές τις συσκευές δεν εκτελεί το Wear OS, καθώς πιθανότατα ήταν ήδη υπό ανάπτυξη όταν εξαγοράστηκε η Fitbit από την Google. Ωστόσο, η Google υπόσχεται ότι οι εφαρμογές της στους Χάρτες και το Πορτοφόλι θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο Versa 4 και στο Sense 2.

fitbit, Η Fitbit λανσάρει τα wearables Sense 2, Versa 4 και Inspire 3

Αυτά τα δύο έχουν επίσης παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού 24/7, στατιστικά σε πραγματικό χρόνο και «περισσότερες από έξι ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας». Μέσω της γρήγορης φόρτισης, 12 λεπτά αναλήγουν σε μια μέρα χρήσης.

fitbit, Η Fitbit λανσάρει τα wearables Sense 2, Versa 4 και Inspire 3

Το Inspire 3 είναι η πιο πρόσφατη επανάληψη του entry-level tracker της Fitbit. Kαταγράφει δραστηριότητες, καρδιακούς παλμούς, θερμίδες, απόσταση, ύπνο και άγχος σε ένα επανασχεδιασμένο λεπτό, ελαφρύ και τώρα πολύχρωμο πακέτο. Μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ημέρες με φόρτιση ανάλογα με τη χρήση σας και 3 ή περισσότερες ημέρες με τη λειτουργία προβολής πάντα ενεργοποιημένη.

Το Versa 4 κοστίζει 229,95 $, το Sense 2 299,95 $ και το Inspire 3 99,95 $. Mε την αγορά ενός μοντέλου, λαμβάνετε δωρεάν συνδρομή Premium με αυτόματη ανανέωση έξι μηνών. Και τα τρία μοντέλα είναι τώρα διαθέσιμα για προπαραγγελία στο fitbit.com και “επιλεγμένου λιανοπωλητές σε όλο τον κόσμο”. Το Inspire 3 θα γίνει διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο, ενώ τα άλλα δύο έρχονται «αυτό το φθινόπωρο».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Fitbit

Fitbit: Καταργεί ανοιχτές ομάδες, περιπέτειες και προκλήσεις από την εφαρμογή της

H Fitbit ενημερώνει πως εργάζεται στο να βελτιώσει την εφαρμογή της παρέχοντας τα καλύτερα εργαλεία φυσικής κατάστασης στους χρήστες της.

Gear Fitbit Pixel Watch

Fitbit: Nέα πατέντα δείχνει ότι αναπτύσσει εργαλεία για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης

H Fitbit πρόσφατα υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια force-sensitive οθόνη προκειμένου να μετριέται η αρτηριακή πίεση.

Gear Fitbit SmartWatches

Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Gear featured Fitbit Google Wallet

Fitbit Sense 2 και Versa 4: Παίρνουν το πρώτο τους update

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία τους, το Fitbit διαθέτει την πρώτη ενημέρωση για τα Sense 2 και Versa 4 με μια τριάδα νέων χαρακτηριστικών.