Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Fitbit Sense 2 και Versa 4, Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο ρολόι Fitbit για τη λήψη εισερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων. Παρά το γεγονός ότι τα Sense 2 και Versa 4 διαθέτουν ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο, δεν μπορούσατε να λάβετε κλήσεις από αυτά μέχρι στιγμής. Χάρη στην τελευταία έκδοση λογισμικού Fitbit 1.184.52 αλλάζει αυτό.

Μια άλλη προσθήκη είναι η δυνατότητα άμεσης απενεργοποίησης της οθόνης καλύπτοντάς την με την παλάμη σας. Αυτό είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό, ειδικά όταν βρίσκεστε σε μια αίθουσα κινηματογράφου ή σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και δεν θέλετε να τραβήξετε πολλή την προσοχή. Η χειρονομία είναι διαθέσιμη στη σειρά Samsung Galaxy Watch 5 και σε άλλα καλύτερα έξυπνα ρολόγια Android.

Τέλος, η ενημέρωση προσθέτει υποστήριξη για το Wallet της Google ως μέθοδο πληρωμής στα δύο smartwatches. Αυτά είναι τα πρώτα έξυπνα ρολόγια Fitbit που προσφέρουν ενσωμάτωση στο Πορτοφόλι Google. Μέχρι τώρα, όλα τα άλλα wearable από την εταιρεία υποστήριζαν μόνο το Fitbit Pay.

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών σημειώνει “διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις”, αν και τα ακριβή σφάλματα δεν έχουν αναφερθεί λεπτομερώς. Ελέγξτε την εφαρμογή Fitbit στο τηλέφωνό σας Android για να λάβετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού για το Sense 2 και το Versa 4.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Software Fitbit

Fitbit: Καταργεί ανοιχτές ομάδες, περιπέτειες και προκλήσεις από την εφαρμογή της

H Fitbit ενημερώνει πως εργάζεται στο να βελτιώσει την εφαρμογή της παρέχοντας τα καλύτερα εργαλεία φυσικής κατάστασης στους χρήστες της.

Gear Fitbit Pixel Watch

Fitbit: Nέα πατέντα δείχνει ότι αναπτύσσει εργαλεία για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης

H Fitbit πρόσφατα υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια force-sensitive οθόνη προκειμένου να μετριέται η αρτηριακή πίεση.

Gear featured Fitbit Google Wallet

Fitbit Sense 2 και Versa 4: Παίρνουν το πρώτο τους update

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία τους, το Fitbit διαθέτει την πρώτη ενημέρωση για τα Sense 2 και Versa 4 με μια τριάδα νέων χαρακτηριστικών.