FitBit Tracker, Ελέγχει τον ύπνο και τη φυσική σας κατάσταση

Μήπως για τα (λίγα;) παραπανίσια κιλά σας ή την έντονη κούρασή σας ευθύνεται η έλλειψη άθλησης και ποιοτικού ύπνου; Συνηθίζουμε να λέμε ότι είμαστε όλη μέρα στο τρέξιμο, άραγε όμως αυτό συμβαίνει πραγματικά και πόσο ποιοτικά κοιμόμαστε για να ανακτούμε δυνάμεις? Το FitBit Tracker είναι ένα pedometer που έχει τις απαντήσεις που χρειάζεστε και μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας σαν clip στις τσέπες ή τα μπλουζάκια σας, ενώ όταν κοιμάστε θα το φοράτε στο χέρι σαν περικάρπιο.

Το FitBit, είναι μια μικρή ασύρματη συσκευή που σας παρακολουθεί 24/7 καταγράφοντας τα βήματα που διανύσατε, την απόσταση, την ένταση της γυμναστικής σας, τις θερμίδες που κάψατε αλλά και τον ύπνο που πήρατε!

Μην το αντιμετωπίσετε όμως σαν ένα συνηθισμένο pedometer: μπορεί να διακρίνει πότε χρησιμοποιήσατε το ασανσέρ αντί τις σκάλες, γνωρίζει πόσο και αν κοιμηθήκατε καλά το περασμένο βράδυ και αν με το χέρι στη καρδιά ή στο Ευαγγέλιο δηλώσετε στο FitBit website την ημερήσια διατροφή σας, θα αποφθεχθεί με βάση τα υπόλοιπα στοιχεία πόσο κοντά ή μακριά είστε από τους στόχους σας και ποια ποσότητα πρόσληψης θερμίδων χρειάζεστε. Τα στοιχεία μεταφέρονται ασύρματα μέσω του FitBit base station που είναι παράλληλα και ο φορτιστής της συσκευής (χρόνος αυτονομίας 10+ ημέρες).

Στο FitBit site θα βρείτε όλα τα στατιστικά και τα διαγράμματα που αναλύουν την πρόοδο και την άσκησή σας, πόσο δραστήριος-α ήσασταν στη διάρκεια της ημέρας μετρώντας σε διαστήματα ωρών-άρα φαίνονται οι ώρες που στρογγυλοκάθεστε! -ακόμα πότε ξαπλώσατε (μπορείτε να τσεκάρετε κιόλας και τον αγαπημένο-η σας), πόση ώρα χρειάστηκε για να κοιμηθείτε και πόσες φορές ξυπνήσατε ενδιάμεσα στο βράδυ! Επιπλέον, μπορείτε να συμμετέχετε στο on-line community ή και να ανταγωνίζεστε τους φίλους σας!

Το FitBit θα κυκλοφορήσει το πρώτο τετράμηνο του 2009 στα περίπου 100 δολάρια. Προσωπικά, θα το χρειαστώ πάνω από όλα για να αποδείξω σε μερικούς – μερικούς πώς όντως τρέχω όλη μέρα και δικαιολογούμε όταν νυστάζω νωρίς γιατί δεν κοιμάμαι και πολύ! Χμ…

www.fitbit.com

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Διαγωνισμοί τεχνολογίας

PlayStation 5 Digital TRELOS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

TRELOS διαγωνισμός από το Techblog με δώρο το PlayStation 5 Digital. Δείτε το βίντεο στο YouTube και δηλώστε συμμετοχή!

Gear iPhone 12 Pro Max Canon

Canon EOS R5 vs iPhone 12 Pro Max: Μεγάλη κόντρα

Η συζήτηση για το αν τα smartphones έχουν φτάσει ή αν έχουν πλησιάσει σε ποιότητα τις φωτογραφικές μηχανές δεν είναι νέα. Εδώ όμως η σύγκριση είναι διαφορετική!

Gear Apple iPad mini

Έρχονται έντονες και ενδιαφέρουσες φήμες για το iPad Μini Pro

Δεν έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στο σχεδιασμό του iPad mini μέχρι σήμερα, αλλά φέτος η κατάσταση αυτή μπορεί να αλλάξει.

Gear Drones

Airwards: Βραβεία για τις καλές πρακτικές χρήσεις των drones

Βραβεία για τις επιτυχημένες, καλές, δημιουργικές πρακτικές χρήσεων των drones με απώτερο σκοπό να επηρεάσει επίσης, με τη σειρά της, θετικά την αντίληψη του κοινού για τα drone.