Flens: Ενισχύει το flash του κινητού κατά 10 φορές

Για όσους θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες ή να χρησιμοποιούν το κινητό τους ως φακό στο σκοτάδι, αλλά δεν είναι ικανοποιημένοι από το ενσωματωμένο flash που έχει βάλει ο κατασκευαστής, έρχεται ένα νέο project στο Kickstarter ονόματι Flens.

Οι δημιουργοί του το αποκαλούν ως τον πρώτο ενισχυτή φακού για smartphones και υπόσχονται να ενισχύσουν το φως που έρχεται από το flash, κατά 10 φορές. Ουσιαστικά, αυτό που κάνει το Flens είναι ότι παίρνει το φως από τον φακό του κινητού και το μετατρέπει σε μια στενή και συγκεντρωμένη δέσμη φωτός, που όπως είπαμε είναι κατά 10 φορές ενισχυμένη. Βοηθά στην λήψη νυχτερινών φωτογραφιών καθώς μπορείτε να στέκεστε πιο μακριά.

Το Flens είναι συμβατό με iPhone 4 και νεότερα μοντέλα και συσκευές με Android και Windows Phone.

Όσοι στηρίξουν την καμπάνια με τουλάχιστον 17 ευρώ, θα πάρουν το Flens δωρεάν, ενώ η τιμή του όταν κυκλοφορήσει θα είναι στα 30 ευρώ. Οι αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν Ιούλιο.

Η καμπάνια στο Kickstarter ζητά χρηματοδότηση 20.000 ευρώ, έχει καταφέρει να μαζέψει 4.397 ευρώ και απομένουν 29 μέρες μέχρι να λήξει.

Δείτε το video:

flens flash booster, Flens: Ενισχύει το flash του κινητού κατά 10 φορές

flens flash booster, Flens: Ενισχύει το flash του κινητού κατά 10 φορές

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Max91

μου φαινεται η στο βινετο στα 3 κινητα το ενα ηταν ενα Xperia Z3?? και πως αυτο το μαραφετι του εμποδιζε την καμερα :0

vladimiros

@Max91 Ναι ηταν το Ζ3… αλλα ετσι και αλλιως λενε θα ειναι συμβατο με Android, Windows Phone κ Iphone..παντος θα ηταν πολυ καλο να το εκαναν χωρις ομως αυτο το εξαρτημα,αλλα πολυ δυσκολα ομως,διοτι το κινητο θα ειχε πολυ εξογκομα με αυτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Acer Android Tablets Android Nougat

Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Gear iPhone KickStarter Star

Eye: iPhone και Android smartphone σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα iPhones της Apple συγκαταλέγονται σταθερά στα καλύτερα smartphones της περιόδου που κυκλοφορούν. Έχοντας ως ανταγωνιστές τις high-end Android ναυαρχίδες, οι προτάσεις του Cupertino προσφέρουν στον χρήστη κάποια χαρακτηριστικά που μόνο εκείνα έχουν στην φαρέτρα τους.

Smartphones Atari KickStarter

Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.