Παρασκευή
04/11/2016

Ford Carr-E: Ηλεκτρική πλατφόρμα προσωπικής μετακίνησης

Το Carr-E της Ford είναι ένα καινοτόμο, σύστημα προσωπικής μετακίνησης, σχεδιασμένο για να χωράει στο χώρο αποσκευών που συνήθως καταλαμβάνει η ρεζέρβα. Το Carr-E μπορεί να μεταφέρει άτομα ή αντικείμενα έως 120 kg, έχει αυτονομία 22 km και τελική ταχύτητα 18 km/h.

Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα μετακίνησης είναι από τα επικρατέστερα που ανέδειξε ο διαγωνισμός καινοτομίας Last Mile Mobility Challenge για λύσεις προσωπικής μετακίνησης που δημιούργησαν υπάλληλοι της Ford.

Ο διαγωνισμός αφορά της βελτίωση των μετακινήσεων σε περιοχές όπου οχήματα δεν επιτρέπονται ή θα αυξήσουν την πρακτικότητα, και θα καθοδηγούν τους οδηγούς να φτάσουν στον τελικό προορισμό αφού παρκάρουν το αυτοκίνητο τους.

Η τετράτροχη συσκευή είναι συμπληρωματική ενός οχήματος και υποστηρίζει τους χρήστες στο τελευταίο σκέλος του ταξιδιού, από το σημείο στάθμευσης μέχρι τον τελικό προορισμό.

Το Carr-E μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται για τη μεταφορά βαρέων αντικειμένων. Οι χρήστες απλά τοποθετούν το αντικείμενο στη συσκευή και αυτή ακολουθεί έναν ηλεκτρονικό δέκτη που έχουν στην κατοχή τους.

ford carr-e

ford carr-e

ford carr-e

ford carr-e

Πηγή

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η nick2010 λέει:

    Στις ανηφόρες τι λέει ???

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.