Η Ford δημιούργησε κούνια για μωρά που μιμείται τις διαδρομές με το αμάξι

ford crib, Η Ford δημιούργησε κούνια για μωρά που μιμείται τις διαδρομές με το αμάξι

Τι σχέση μπορεί να έχει μια αυτοκινητοβιομηχανία με τις κούνιες για μωρά, ή τα μωρά με τα αυτοκίνητα; Η απάντηση είναι φυσικά ο ύπνος. Δεν είναι λίγοι οι απελπισμένοι γονείς που αναγκάζονται να κάνουν διαδρομές με το αυτοκίνητο έχοντας το μωρό μέσα για να το κοιμήσουν.

Αντί λοιπόν να παίρνουν τους δρόμους οι γονείς, η Ford δημιούργησε ένα concept για μια high-tech κούνια, που θα βάζει τα μωρά πιο εύκολα για ύπνο και θα διευκολύνει τη ζωή των γονιών.

Η κούνια ονομάζεται Max Motor Dreams και μιμείται την αίσθηση που δίνει μια βόλτα με το αυτοκίνητο, κάνοντας μικρές δονήσεις και κινήσεις. θα μιμείται ακόμη και το εφέ που κάνουν τα φώτα του δρόμου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης, διατίθεται ένα ειδικό app που θα καταγράφει τις κινήσεις του αυτοκινήτου όταν οδηγείτε και θα γίνεται προσομοίωση στην κούνια. Αυτό σημαίνει πως αν το μωρό έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο αυτοκίνητο σε συγκεκριμένες διαδρομές, θα μπορεί η κούνια να τις “αναπαράγει” και να το κάνει να αισθάνεται πιο άνετα και να κοιμηθεί ευκολότερα.

Προς το παρόν η κούνια είναι μόνο ένα concept, που όμως θα έλυνε τα χέρια σε πολλούς γονείς αν έβγαινε στην αγορά. Το συγκεκριμένο prototype όμως η Ford Ισπανίας σχεδιάζει να το δώσει σε έναν τυχερό.

Δείτε το video:

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Δεν κάνουν και για εμάς τους μεγάλους για να κοιμόμαστε πιο εύκολα ??? 😛

Ελευθέριος

Και γιατί κάνανε το βίντεο στα Ισπανικά και όχι στα Αγγλικά ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple CarPlay CarPlay

Ford: Θα παραμείνει στο Apple CarPlay – GM: Καταργεί σταδιακά την υποστήριξη

Ο CEO της Ford δήλωσε ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει να σταματήσει την υποστήριξη για το CarPlay λόγω της δημοτικότητάς του στους πελάτες της.

Cars Ford

Ford: Πάνω από 1.000 απολύσεις στην Ισπανία

Tην περικοπή 1.100 θέσεων εργασίας σχεδιάζει η Ford, στην Ισπανία, στο εργοστάσιό της στη Βαλένθια, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Cars Ford

Ford: Δημιουργεί νέο τμήμα για την αυτοματοποιημένη τεχνολογία οδήγησης

Η Ford ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας εξ ολοκλήρου θυγατρικής που ονομάζεται Latitude AI για να ηγηθεί των προσπαθειών της για την ανάπτυξη ενός συστήματος αυτοματοποιημένης οδήγησης χωρίς επίβλεψη.

Cars Ford

Ford: Διακόπτει προσωρινά την παραγωγή του ηλεκτρικού F-150 Lightning

H Ford προχώρησε σε ανακοίνωση που αφορά το «πάγωμα» της παραγωγής του ηλεκτρικού της αυτοκινήτου F-150 Lightning για άλλη μια εβδομάδα.