Φώτα από το Banggood για να βρεις το φως σου

Μπορεί να είναι καλοκαίρι και να σκοτεινιάζει νωρίς όμως μέσα στο σπίτι ο φωτισμός είναι απαραίτητος υπό ορισμένες συνθήκες ακόμα και αν είναι “μέρα” έξω. Συγκεντρώσαμε ενδιαφέροντα φωτιστικά σώματα που θα κάνουν τον χώρο σας πιο όμορφο με το Novel Table Lamp, πιο φωτεινό μέσα στις ντουλάπες με τις προτάσεις μας για λάμπες LED με αισθητήρα κίνησης και πιο ζωηρό στο σαλόνι με το ιδιαίτερο LED Foldable Fan Blade.

, Φώτα από το Banggood για να βρεις το φως σου

Novel Touch Dimmable LED Table Lamp with 2 USB Ports

Για επικεντρωμένο φωτισμό σε συγκεκριμένο σημείο, αλλά και design, το Novel Touch είναι μία αρκετά έξυπνη επιλογή. Εκτός από τα τρία επίπεδα ρυθμιζόμενης έντασης φωτεινότητας και το πλήκτρο αφής, η εν λόγω επιλογή προσφέρει και δύο θύρες USB (2.1A και 1A) για φόρτιση των συσκευών σας, ενώ ταυτόχρονα η τεχνολογία Eye Care προσφέρει φυσικό φωτισμό. Αποκτήστε την από εδώ με $22.05.

, Φώτα από το Banggood για να βρεις το φως σου

5V USB LED Rechargeable Bedside Lamp

Η παραπάνω LED Induction Lamp είναι μία γρήγορη και εύκολη στη χρήση επιλογή για φωτισμό σε μικρό χώρο, με τρεις τόνους χρωμάτων (Cool White, Warm White και White) και φόρτιση μέσω microUSB. Η μπαταρία της κρατάει έως 2 ημέρες, ενώ προσφέρει τρεις επιλογές ενεργοποιήσεις, δηλαδή είστε συνέχεια ανοιχτή, είτε να ενεργοποιείται με κίνηση ή φως είτε να ενεργοποιείται μόνο με κίνηση. Αποκτήστε το από εδώ με $16.82.

, Φώτα από το Banggood για να βρεις το φως σου

Portable 20 LED Light Sensor

Μία σταθερή λύση για κάθε χώρο, με αισθητήρες κίνησης και φωτός, η οποία παραμένει συνδεδεμένη μέσω microUSB και προσφέρει δύο λειτουργίες ενεργοποίησης, είτε συνέχεια ανοιχτή είτε να ενεργοποιείται με κίνηση. Η παραπάνω λάμπα ενεργοποιείται αυτόματα τη νύχτα, ενώ ανιχνεύει κίνηση έως και τρία μέτρα μακριά, με αυτόματη απενεργοποίηση στα 15 δευτερόλεπτα. Αποκτήστε την φορητή λάμπα LED από εδώ με $15.07.

, Φώτα από το Banggood για να βρεις το φως σου

Wireless PIR Motion Sensor USB 18 LED

Μία μικρή και κομψή λύση, αλλά με τη δύναμη 18 LED, με ενσωματωμένες ταινίες διπλής όψεως για γρήγορη τοποθέτηση αλλά και επιλογή για κάρφωμα για καλύτερη στερέωση. Η ανίχνευση της κίνησης λειτουργεί σε ακτίνα 120 μοιρών, ενώ μπορεί να φορτίσει και μέσω θύρας microUSB. Αποκτήστε την λάμπα LED από εδώ με $15.29.

, Φώτα από το Banggood για να βρεις το φως σου

E27 45W 2835 228LED Foldable Fan Blade

Μία εύκολη και γρήγορη λύση για μετατροπή οποιασδήποτε πηγής φωτός οροφής με βάση E27 σε τριπλή, για επιπρόσθετο φωτισμό που μπορεί να καλύψει ακόμα και μεγαλύτερες επιφάνειες του σπιτιού. Μία κομψή λύση για όσους δεν έχουν εγκαταστημένα φωτιστικά, με έξυπνο σύστημα προστασίας ματιών. Αποκτήστε την τριπλή λάμπα LED από εδώ με $10.98

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.