Apple: H Foxconn κατασκευάζει modules ασύρματης φόρτισης

Σύμφωνα με πληροφορίες η Foxconn έχει ξεκινήσει να κατασκευάζει modules ασύρματης φόρτισης, τα οποία προορίζονται για το iPhone της επόμενης χρονιάς. Το 2017, το iPhone κλείνει τα 10 του χρόνια και η Apple αναμένεται να ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο.

Αρχικά έχει ακουστεί ότι δεν θα πάει σε iPhone 7s, όπως είναι η λογική σειρά, αλλά σε iPhone 8. Περιμένουμε να δούμε νέα χαρακτηριστικά και νέο σχεδιασμό. Οι αναφορές έκαναν λόγο ακόμη και για τρεις εκδόσεις. Η μια θα είναι με οθόνη 4.7 ιντσών, μια στις 5 ίντσες και μια 5.5 ιντσών. Η πλάτη και των τριών μοντέλων θα είναι κατασκευασμένη από γυαλί.

Επιπλέον, οι πληροφορίες λένε ότι το κεντρικό κουμπί θα φύγει από την κάτω πλευρά της συσκευής και ότι θα ενσωματωθεί μέσα στο γυαλί της οθόνης.

Όσο για την ασύρματη φόρτιση, αν τελικά ισχύουν οι πληροφορίες, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που έχουμε δει από άλλους κατασκευαστές και οι Apple fans περιμένουν να έρθει στο iPhone. Είναι πιθανό μόνο το 5.5 ιντσών iPhone να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Για το 5.5 ιντσών μοντέλο έχει ακουστεί επίσης ότι θα φορά OLED κυρτή οθόνη. Τα 4.7 και 5 ιντσών iPhone θα παραμείνουν σε flat LTPS οθόνες.

Προς το παρόν όμως αυτές είναι μόνο φήμες και κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Foxconn wireless charging modules, Apple: H Foxconn κατασκευάζει modules ασύρματης φόρτισης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dapitium

Μας δείχνει το μέλλον. .

Alexikakos

Κατι πρεπει να κανει η apple τουλαχιστον στο θεμα γρηγορη φορτιση και μετα ας παει και στην ασυρματη γιατι βρισκεται πολυ πισω απο τον ανταγωνισμο. Μικροτερη μπαταρια και κανει πολυ περισσοτερο να φορτισει https://www.youtube.com/watch?v=XEHMmZG08-U

ChristosT

Άν δεν φορτίζει απο δέκα μέτρα μακρυά και όταν μπαίνεις στο σπίτι σου έχοντας το μέσα στην τσέπη σου δεν είναι ασύρματη φόρτιση αυτή. Είναι επαγωγική…

Agnostos13

Καλα τα λεει ο Χρηστος…
Ελπιζω οταν λεει ασυρματη φορτιση να εννοει ουσιαστικα ασυρματη και οχι την κοροϊδια της επαγωγικης που δεν ειναι καθολου μα καθολου πρακτικη…

Panagiotis GP

Σωστός ο Χρήστος Τ.

Thanosgr13

Και για εμάς που θέλουν το plus αλλά να μην έχει κυρτή οθόνη;

albanti

Και φυσικά στο επόμενο iPhone θα αφαιρέσει την θύρα φόρτισης

Γεώργιος

Θα αφαιρέσουν ΚΑΙ την θύρα φόρτισης για να κάνουν τους καταναλωτές να αγοράσουν τα AirPods. Πάμε καλά…

ΑΝΔΡΕΑΣ

To innovation κύριοι πληρώνεται !! Οι καταναλωτές-οπαδοί μας θα συμμορφωθούν ακόμη μια φορά με τις ανάγκες και τα σχέδια της Apple! Προς τι οι γκρίνιες δε σας καταλαβαίνω ειλικρινά.
Apple rules haters gona hate

Giannis

Το ίδιο άρθρο σε ξένο μέσο αναφέρει ότι γίνονται δοκιμές για φόρτιση από απόσταση, χωρίς φυσικά να αναφέρει άλλες λεπτομέρειες. Αν μπορώ να φορτίζω το κινητό μέσα στο σπίτι χωρίς να είναι στην πρίζα ή να ακουμπάει σε μία βάση τότε είναι ιδανικό.

James

Συγνώμη, αλλά θέλετε μέσα στο σπίτι σας έναν φορτιστή που εκπέμπει τόση ακτινοβολία που μπορεί να φορτίσει ένα κινητό στα δέκα μέτρα;

Don mitso mou

@James

Να υποθέσω πως δεν έχεις ιδέα αυτή τη στιγμή που μιλάμε τί είδους και πόση ακτινοβολία “περιφέρεται” στο σπίτι σου Ε; χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα, και μόνο να ξέρατε Τί ακτινοβολία τρώτε όλοι στα σπίτια σας. Η ασύρματη φόρτιση δεν είναι τίποτα μπροστά της

ChrisGR

Ας κανει πιο γρηγορη την φορτιση και μετα να σκεφτει για ασυρματη. Και να βαλει γρηγορη φορτιση τον φορτιστη θα πρεπει να τον αγορασεις και θα εχει 100 €

James

Don mitso mou ξέρω. Ακόμα και η καλωδίωση του σπιτιού εκπέμπει ακτινοβολία. Όμως παίζει ρόλο και η ενέργεια που μεταφέρει η κάθε ακτινοβολία, εκτός από τη συχνότητα. Για να φορτίσει ένα κινητό στα δέκα μέτρα και σε μία δύο ώρες, ανεξαρτήτως προσανατολισμού, πρέπει να έχουμε μεγάλη αναλογία ενεργειας/μοναδα επιφάνειας σε αυτή την απόσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.