FRITZ! Box 7590: Το καλύτερο router του 2019 σύμφωνα με τα European Hardware Awards

FRITZ! Box 7590, FRITZ! Box 7590: Το καλύτερο router του 2019 σύμφωνα με τα European Hardware Awards

Τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2019, συντάκτες από 9 εξειδικευμένα μέσα ενημέρωσης από τις χώρες Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο κλήθηκαν να ψηφίσουν για τα καλύτερα προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Συνολικά, τα μέσα αυτά έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 20 εκατομμύρια αναγνώστες.

Περισσότεροι από 100 συντάκτες ψήφισαν και απένειμαν το European Hardware Awards στην κατηγορία Router στο FRITZ! Box 7590 ως το καλύτερο router του 2019. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα AVM στην Ελλάδα απευθυνθείτε στην AMY A.E., 210.6133000.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch featured

Τα Apple Watch ίσως αποκτήσουν εξωτερικό φακό στο μέλλον

Τα Apple Watch διαθέτουν μια λειτουργία φακού που κάνει την οθόνη του ρολογιού εντελώς λευκή, διευκολύνοντας τους χρήστες να δουν στο σκοτάδι.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch: Πεζοπόρος επιβίωσε από σοβαρό τραυματισμό χάρη στον ανιχνευτή πτώσης

Το Apple Watch έρχεται με πολλές δυνατότητες που θα μπορούσαν σε κάποιες περιπτώσεις να σώσουν τη ζωή ενός ανθρώπου.

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Watch 4 & Redmi Buds 5 Pro: Έγιναν επίσημα τα wearables

Η Redmi, εκτός από τη νέα της σειρά smarphone Redmi K70, παρουσίασε και τα wearables Redmi Watch 4 και Redmi Buds 5 Pro.

Gear Apple featured Qualcomm

Η Apple αποσύρεται από την ανάπτυξη του δικού της 5G μόντεμ

H Apple έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες στην προσπάθειά της να αναπτύξει το δικό της μόντεμ 5G και φαίνεται πως παρατάει το project.