TechblogTV. Εδώ από τη Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2013 σας παρουσιάζουμε το Android in-car entertainment system που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το σύστημα πλοήγησης επαυξημένης πραγματικότητας (ARNavi: Augmented Reality). Στο αυτοκίνητο τοποθετείται μια κάμερα μπροστά και σε μια οθόνη μέσα η πλοήγηση αποκτά άλλη διάσταση. Δείτε το βίντεο.
Fugaku: Ο πιο γρήγορος υπερυπολογιστής στον κόσμο βρίσκεται στην Ιαπωνία
Μπορεί το όνομά του Fugaku να μη σας λέει πολλά, αλλά τα 442 petaflops της υπολογιστικής του ισχύος υπόσχονται τα… πάντα.
αυτο θα ηταν ωραιο να κουμπωνει πανω στο παμπριζ του αυτοκινητου!!! βεβαια στην Ελλαδα με τα δεκαδες σηματα κολλημενα πανω δεν ξερω πως θα ηταν!
Φοβερό… αλλά ίσως και επικύνδινο κατά την οδήγηση… 😉
Μαλλον καπως ετσι δλδ
https://www.4shared.com/photo/PatKu2HY/Fujitsu-ARNavi-1moded.html
ωραία η επαυξημένη αν μεγάλωναν και άλλο τα βελάκια και τα νούμερα θα ήταν τζάμι σε μηχανή
αλλά δύστυχος είναι δύσκολο να οδηγάς και να κοιτάς οθόνη αν τα κινητά είχαν σύστημα HUD θα το έβαζες στο ταμπλό και θα στα εκπέμπε στο τζάμι
xperia tablet z!!