Galaxy Ring: Με παρακολούθηση θερμοκρασίας δέρματος & ανίχνευση ροχαλητού

Galaxy Ring, Galaxy Ring: Με παρακολούθηση θερμοκρασίας δέρματος & ανίχνευση ροχαλητού

Πλησιάζοντας στην ανακοίνωση του Galaxy Ring στις 10 Ιουλίου, μερικές από τις δυνατότητες του νέου fitness tracker έχουν αποκαλυφθεί.

Το Android Authority μπόρεσε να βρει ορισμένες από τις λειτουργίες του Galaxy Ring μέσω ενός APK Teardown του Samsung Health.

Το Galaxy Ring θα μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό και το στρες, καθώς και να μετράει τη θερμοκρασία του δέρματος και να βοηθά στην παρακολούθηση του κύκλου περιόδου για τις γυναίκες.

Θα διαθέτει επίσης ανίχνευση ροχαλητού, η οποία θα απαιτεί ένα τηλέφωνο να είναι κοντά και να φορτίζεται.

Τα σύγχρονα μοντέλα Galaxy Watch διαθέτουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, επομένως δε μιλάμε για κάποια ριζική καινοτομία.. Είναι πιθανό ότι το Galaxy Ring θα μπορεί επίσης να λειτουργεί παράλληλα με τα υπάρχοντα wearable Galaxy Watch για να βελτιώσει την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης.

Tο Galaxy Ring θα κοστίζει μεταξύ 300-350 $ ή 35.000 INR και ενδέχεται να υπάρχει μηνιαία συνδρομή κάτω των 10 $ για το Samsung Health που θα ξεκλειδώσει περισσότερες λειτουργίες, παρόμοιες με το Fitbit Premium.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Samsung

Galaxy Watch7 Ultra: Η Samsung ανακοινώνει το 3nm Exynos W1000 που θα το τροφοδοτεί

H Samsung ανακοίνωσε το chipset Exynos W1000, το οποίο πρόκειται να τροφοδοτήσει τα επερχόμενα Galaxy Watch7 και Watch7 Ultra.

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6: Το κινέζικο δίδυμό του πιστοποιήθηκε με ενσύρματη φόρτιση 25W

Η Samsung λανσάρει το Galaxy Z Fold6 στις 10 Ιουλίου και oι πληροφορίες φόρτισης και μπαταρίας παραμένουν άγνωστες.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι διαθέσιμο

Η Samsung εξακολουθεί να ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2024.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra: Αυτές είναι οι τιμές στην Ευρώπη

Η Samsung πρόκειται να αποκαλύψει τη σειρά Galaxy Watch7 μαζί με το νέο Galaxy Watch Ultra στην επόμενη εκδήλωσή της Unpacked.