Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Galaxy Tab Active4 Pro, Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο δεν ξεχωρίζει μόνο για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας, αλλά και για τις επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου για να κάνει εύκολη την καθημερινότητά μας. Μπορούμε να οργανώσουμε τις εργασίες μας με το εύκολο στη χρήση One UI και να το χρησιμοποιούμε μόνο εμείς, με ασφάλεια, καθώς έχουμε δυνατότητα ξεκλειδώματος με την αναγνώριση προσώπου ή μέσω του δακτυλικού μας αποτυπώματος.

Galaxy Tab Active4 Pro, Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Αντοχή και επιδόσεις

Εξωτερικά, το Galaxy Tab Active4 Pro διακρίνεται για τον ανθεκτικό του σχεδιασμό αλλά και για την οθόνη 10.1 ιντσών, με προστασία Gorilla Glass 5, και ανάλυση οθόνης 1920×1200 pixels, ενώ η πιστοποίηση IP68* και συμμόρφωση στα MIL-STD-810H**, το κάνουν ανθεκτικό σε γρατζουνιές, γλυκό νερό και σκόνη, τη στιγμή που το λεπτό και ελαφρύ σώμα του το καθιστά εύκολο στη μεταφορά σε διάφορα περιβάλλοντα εργασίας.

Προχωρώντας στον εσωτερικό “κόσμο” της συσκευής, θα βρούμε οκταπύρηνο επεξεργαστή, με πυρήνες χρονισμένους στα 2.4GHz και 1.8GHz, τη μνήμη RAM να φτάνει τα 4GB, και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να προσφέρεται σε επιλογές 64GB και 128GB, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης μέχρι το 1TB με τη χρήση καρτών microSD. Όλα αυτά κάνουν την καθημερινή χρήση μια εύκολη υπόθεση, ενώ η αποθήκευση των αρχείων μας, είτε πρόκειται για έγγραφα, φωτογραφίες, video και άλλα, είναι άνετη αφού παρέχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Galaxy Tab Active4 Pro, Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Αυτονομία και συνδεσιμότητα

Την αυτονομία του Galaxy Tab Active4 Pro τη φροντίζει η μπαταρία των 7600mAh η οποία προσφέρει μεγάλη διάρκεια χρήσης, ενώ πολύ σημαντικό είναι το ότι η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει χωρίς μπαταρία. Κάτι τέτοιο πραγματοποιείται μέσω της λειτουργίας “Χωρίς Μπαταρία”, αφού μπορούμε να αφαιρέσουμε τη μπαταρία και να έχουμε συνδεδεμένο το tablet σε παροχή ρεύματος, αποφεύγοντας έτσι την καταπόνηση της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου αλλά και το φούσκωμα της.

Στον τομέα της συνδεσιμότητας, έχουμε επιλογές για να είμαστε συνδεδεμένοι καθώς εκτός της σύνδεσης μέσω WiFi και μάλιστα WiFi 6, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μέσω 5G για να έχουμε γρήγορη σύνδεση και να μη χάνουμε στιγμή την επαφή μας με την εργασία μας αλλά και τη διασκέδασή μας. Σε αυτές τις δραστηριότητες συμβάλλει και η selfie κάμερα των 8MP αλλά και η κύρια των 13MP με δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης 4K στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο αλλά και η εμπειρία υπολογιστή Samsung DeX για να είμαστε παραγωγικοί εντός ή εκτός γραφείου. Μέσω του DeX μπορούμε να συντάξουμε γρήγορα τα email μας και να εργαστούμε εκτός γραφείου, ενώ όταν επιστρέψουμε στο γραφείο, μπορούμε να προχωρήσουμε σε επεξεργασία και σύνδεση σε μεγαλύτερη οθόνη.

Galaxy Tab Active4 Pro, Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Προσαρμογή σε δύσκολες συνθήκες εργασίας

Με το Galaxy Tab Active4 Pro δε χρειάζεται να αφαιρέσουμε τα γάντια μας, αν η δουλειά μας το απαιτεί, καθώς μπορούμε να ανοίξουμε τις πιο χρήσιμες εφαρμογές με ένα πάτημα συνδέοντας τες με το ειδικό ενεργό πλήκτρο, στο οποίο μπορούμε να έχουμε πρόσβαση ενώ η οθόνη είναι κλειδωμένη, απενεργοποιημένη ή σε αδράνεια. Δε διαθέτει όμως μόνο η συσκευή πιστοποίηση IP68, αλλά και το S Pen*, το οποίο είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, ενώ η ακρίβειά του δεν επηρεάζεται ακόμα και αν το χρησιμοποιούμε με γάντια.

Το Galaxy Tab Active4 Pro της Samsung, είναι εδώ για να μας δείξει πως ένα tablet σχεδιασμένο για δύσκολες συνθήκες εργασίας, και όχι μόνο, μπορεί να είναι ισχυρό και έτοιμο να ανταποκριθεί συνδυάζοντας επιδόσεις και αντοχή σε δύσκολες συνθήκες εργασίας.

*Η συσκευή έχει πιστοποιήσεις IP68 και IPX5 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ο βαθμός αντοχής στη σκόνη ελέγχεται σε εργαστηριακές συνθήκες από τρίτους: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγιστη διάμετρος 0,05 mm)/κυβικό μέτρο εμφυσήθηκαν σε δοκιμαστικό θάλαμο που στεγάζει τη συσκευή (η πίεση αέρα μέσα σε αυτή διατηρείται κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Αξιολόγηση IP6X. Η αντοχή στη σκόνη ίσως διαφέρει ανάλογα τις συνθήκες χρήσης. Η βαθμολογία αντοχής στο γλυκό νερό βασίζεται στις συνθήκες: εκτόξευση νερού από σωλήνα ακροφυσίου 6,3 mm, 12,5 L/min για 3 λεπτά (IPX5) και βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά (IPX8). Δεν συνιστάται χρήση σε παραλία, πισίνα.
**Συμβατό με στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ, MIL-STD-810H. MIL-STD-810H: τυποποιημένη μορφή δοκιμών σχεδιασμένη από τον στρατό των ΗΠΑ για την αξιολόγηση περιορισμών της συσκευής.

Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.