Galaxy Tab S10 Ultra και Tab S10+: Επίσημα τα πρώτα tablet AI της Samsung

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Galaxy Tab S10 Ultra και Tab S10+: Επίσημα τα πρώτα tablet AI της Samsung

Η σειρά Galaxy Tab S10 της Samsung είναι πλέον επίσημη και αποτελεί την πρώτη σειρά της εταιρείας με Galaxy AI, αποτελούμενη από το Galaxy Tab S10 Ultra και το Galaxy Tab S10 +.

Τα tablet φέρνουν ολόκληρο το σύνολο χαρακτηριστικών του Galaxy AI στη μεγάλη οθόνη και διαθέτουν γραφίδα S Pen για να το αξιοποιήσουν στο έπακρο.

Το θηρίο των 14,6 ιντσών Galaxy Tab S10 Ultra και το 12,4 ιντσών Tab S10+ διαθέτουν οθόνη Dynamic AMOLED 2X και προσφέρουν 18% αύξηση στην CPU, 28% στην GPU και 14% στις ταχύτητες neural processing σε σύγκριση με το Galaxy Tab S9 Ultra.

Η Samsung χρησιμοποιεί την αύξηση της επεξεργαστικής ισχύος για να βελτιώσει την απόδοση των χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης, καθώς υπάρχει τώρα ακόμη και ένα αποκλειστικό Galaxy AI Key στο αξεσουάρ του Book Cover Keyboard που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή του βοηθού AI κατά βούληση. Οι λειτουργίες Note Assist και Drawing Assist της Samsung με τεχνητή νοημοσύνη που έκαναν το ντεμπούτο τους με τη σειρά Galaxy S24 έχουν βελτιστοποιηθεί για τη μεγαλύτερη οθόνη tablet.

Η σειρά Galaxy Tab S10 είναι το πρώτο tablet που έχει κατασκευαστεί με βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης που διατίθενται αμέσως και είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια Galaxy AI. Είμαστε περήφανοι που προσθέτουμε στο απρόσκοπτο οικοσύστημα των συνδεδεμένων συσκευών μας, φέρνοντας ευέλικτες εμπειρίες που μόνο ένα tablet AI μπορεί να προσφέρει μέσω του συνδυασμού ισχύος και φορητότητας της σειράς Galaxy Tab S10.
MC Lee, Αντιπρόεδρος, Επικεφαλής της Επιχειρηματικής Ομάδας Galaxy Ecosystems, Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics, Σεπτέμβριος ’24

Μια άλλη αποκλειστική λειτουργία της σειράς Galaxy Tab S10 τους επιτρέπει να λειτουργούν ως «οικιακή συσκευή AI», καθώς η επιλογή 3D Map View εντοπίζει με οπτικές ενδείξεις όλες τις συνδεδεμένες συσκευές SmartThings.

Galaxy Tab S10 Ultra και S10+ AI χαρακτηριστικά

  • Με το Note Assist και το S Pen, oι σχολικές εργασίες, η λήψη σημειώσεων και το προσωπικό ημερολόγιο γίνονται πιο αποτελεσματικά με αυτοματοποιημένες μεταγραφές και περιλήψεις που παρέχονται από την τεχνητή νοημοσύνη. Με το PDF Οverlay Translation, η σειρά Galaxy Tab S10 μπορεί επίσης να μεταφράζει απρόσκοπτα αρχεία PDF στην οθόνη. Υπάρχει επίσης ένα εργαλείο Handwriting Help, το οποίο βοηθά στον καθαρισμό ακατάστατων χειρόγραφων σημειώσεων.
  • Το Sketch to Image του Galaxy AI καθιστά το Galaxy Tab S10 Ultra τέλειο για να μετατρέπει τη φαντασία σε πραγματικότητα, ενεργώντας ως ο ιδανικός δημιουργικός βοηθός για να ξεπεραστούν τα νοητικά εμπόδια.
  • Με το Circle to Search with Google στη σειρά Galaxy Tab S10, μπορείτε να κάνετε έναν κύκλο για να αναζητήσετε οτιδήποτε χωρίς εναλλαγή εφαρμογών. Μεταφράστε άμεσα οτιδήποτε βλέπετε στο tablet σας με το Google. Χωρίς εναλλαγή εφαρμογών, μπορείτε να μεταφράσετε οποιαδήποτε εικόνα, βίντεο ή κείμενο με δύο πατήματα. Λάβετε γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεστε και, στη συνέχεια, επιστρέψτε αμέσως σε αυτό που κάνετε. Το Circle to Search μπορεί ακόμη και να αναγνωρίσει και να περιγράψει βήματα για την επίλυση προβλημάτων φυσικής και μαθηματικών.
  • Το Air Command with AI του Galaxy S Pen παρέχει άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες του Galaxy AI Assistant χωρίς εναλλαγή μεταξύ των μενού. Οι εφαρμογές AI Assistant μπορούν επίσης να τρέξουν εύκολα από το Galaxy AI Key στο Βοοk Cover Keyboard5 με γραπτές προτροπές, διευκολύνοντας τους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ του Bixby της Samsung και του Gemini της Google για μια προσαρμοσμένη εμπειρία AI.
  • Το Galaxy Tab S10 διπλασιάζεται ως οικιακή συσκευή Galaxy AI, απλοποιώντας τη διαχείριση συσκευών. Με δυνατότητες βελτιστοποιημένες για μεγάλες οθόνες, όπως η προβολή χάρτη 3D, είναι εύκολο να δείτε και να αποκτήσετε τον έλεγχο συσκευών με δυνατότητα SmartThings μέσω του γραφικού στοιχείου SmartThings. Αυτό σημαίνει να σβήνετε την τηλεόραση και να χαμηλώνετε τα φώτα από το τραπέζι όταν είναι η ώρα του δείπνου, να ανοίγετε τον κλιματισμό χωρίς να σηκώνεστε από τον καναπέ ή να ενημερώνεστε όταν κάποιος αφήνει την πόρτα του ψυγείου ανοιχτή. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν το SmartThings Energy και AI Energy Mode για να παρακολουθούν εύκολα την κατανάλωση ενέργειας των συσκευών τους.

Σχεδίαση και προδιαγραφές Galaxy Tab S10 Ultra και S10+

Τα tablet της σειράς S10 είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου Armor και διαθέτουν σύστημα ήχου με τέσσερα ηχεία που προσφέρει τώρα η Samsung με ενισχυμένη τεχνητή νοημοσύνη Dialogue Boost που ξεχωρίζει τις φωνές έναντι των ήχων περιβάλλοντος όταν χρειάζεται.

Η Samsung προσφέρει στα tablet της Super Fast Charging 45 W καθώς και ζωηρά αλλά φυσικά χρώματα των οθονών Dynamic AMOLED 2X που είναι εύκολα ορατά και σε εξωτερικούς χώρους. Hσειρά Tab S10 περιλαμβάνει την ίδια εξαιρετική αντιανακλαστική τεχνολογία που συναντάμε στη σειρά Galaxy S24, η οποία είναι ίσως η καλύτερη επίστρωση στην κατηγορία της, καθώς ελαχιστοποιεί τη λάμψη και τις αντανακλάσεις όταν βρίσκεται έξω.

Οθόνες: πάνελ 14,6 ιντσών (2960 x 1848) και 12,4 ιντσών (2800 x 1752) 120 Hz με αντιανακλαστική επίστρωση
Μνήμη: 12GB/16GB RAM και 256GB/512GB/1TB αποθηκευτικός χώρος
Επεξεργαστής: MediaTek Dimensity 9300+
Κάμερες: 13MP + 8MP υπερευρυγώνιος (πίσω) και 12MP + 12MP υπερευρυγώνιος (μπροστά)
Μπαταρίες: 11.200 mAh και 10.090 mAh
Φόρτιση: 45W
Διαστάσεις: 208,6 X 326,4 X 5,4 mm και 185,4 X 285,4 X 5,6 mm
Βάρος: 718 g (Wi-Fi), 723 g (5G) ή 571 g (Wi-Fi), 576 g (5G)
Συνδεσιμότητα: 5G/5G mmWave, Wi-fi 7/6E και Bluetooth v 5.3
ΛΣ: Android 14 .0

Τιμές Galaxy Tab S10 Ultra και S10+ και ημερομηνία κυκλοφορίας

999,99 $ – Galaxy Tab S10 + με 256 GB αποθηκευτικό χώρο και 12 GB RAM
1.119,99 $ – Tab S10 Plus με 512 GB αποθηκευτικό χώρο και 12 GB RAM
1.199,99 $ – Galaxy Tab S10 Ultra με 256 GB αποθηκευτικό χώρο και 12 GB RAM
1.319,99 $ – Tab S10 Ultra με 512 GB αποθηκευτικό χώρο και 12 GB RAM
1.619,99 $ – Tab S10 Ultra με αποθηκευτικό χώρο 1 TB και 16 GB RAM

Τα Galaxy Tab S10 Ultra και Galaxy Tab S10 + θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη “σύντομα” σε χρώματα Moonstone Grey και Platinum Silver, με διάφορα πρόσθετα αξεσουάρ διαθέσιμα προς αγορά:

S Pen (BLE) Inbox
Book Cover Keyboard
Book Cover Keyboard Slim
Smart Book Cover
Outdoor Cover
Notepaper Screen
Privacy Screen

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iFixit

iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max: Teardown από το iFixit δείχνει τον… πλούσιο εσωτερικό τους κόσμο

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το iFixit διέλυσε τα iPhone 16 και Plus και σήμερα επιστρέφει με ένα teardown των iPhone 16 Pro και Pro‌ Max.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Επίσημο με Exynos 2400e και οθόνη 6,7″

Το Samsung Galaxy S24 FE είναι επίσημο επιτέλους με μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών, μεγαλύτερη μπαταρία και εστίαση στη βελτιωμένη απόδοση.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Plus: Πραγματικό θηρίο στο Geekbench – Ξεπέρασε το S25 Ultra

Μετά το Samsung Galaxy S25 Ultra, ήρθε η ώρα του επεξεργαστή του Galaxy S25 Plus να λάμψει στις βάσεις δεδομένων benchmark.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S10: Προωθητικό βίντεο που διέρρευσε επικεντρώνεται σε τεχνητή νοημοσύνη, αντοχή και απόδοση

Μετά την αποκάλυψη της τιμής για τα Galaxy Tab S10 και Galaxy S24 FE, τώρα εμφανίστηκε ένα προωθητικό βίντεο για τα νέα tablet της Samsung.