Galaxy Tab S8 και Tab A8: Οι επίσημες θήκες είναι καταχωρημένες σε βρετανικό κατάστημα λιανικής

, Galaxy Tab S8 και Tab A8: Οι επίσημες θήκες είναι καταχωρημένες σε βρετανικό κατάστημα λιανικής

Τους τελευταίους μήνες έχουν υπάρξει πολλές φήμες και διαρροές για τη σειρά Galaxy Tab S8 και αρκετές λεπτομέρειες για το επερχόμενο αρχικό Tab A8 αλλά τώρα όλα γίνονται γνωστά πολλά περισσότερα από το βρετανικό κατάστημα λιανικής Box.co.uk.

Οι επίσημες θήκες της Samsung για την τριάδα των ναυαρχίδων tablet και του entry-level tab είναι πλήρεις με τιμές και αριθμούς προϊόντων, ωστόσο δεν έχουν πραγματικές εικόνες.

, Galaxy Tab S8 και Tab A8: Οι επίσημες θήκες είναι καταχωρημένες σε βρετανικό κατάστημα λιανικής , Galaxy Tab S8 και Tab A8: Οι επίσημες θήκες είναι καταχωρημένες σε βρετανικό κατάστημα λιανικής

Οι θήκες είναι διαθέσιμες σε χρώματα Γκρι, Ασημί, Ροζ, Μαύρο, Navy και Λεβάντα και έχουν μεγάλη ποικιλία. Εκτός από τις θήκες, ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα ανταλλακτικό S Pen με τιμή 44,99 £, το οποίο διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6: Απογοητευτικά τα νέα για το σύστημα κάμερας

Η πιο πρόσφατη δημοσίευση του leaker Ice Universe παρουσιάζει μια απογοητευτική εικόνα για το Galaxy Z Fold 6 της Samsung.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Watch Fe: Φήμες ότι έρχεται σύντομα με επιρροές από το Galaxy Watch 4

Εάν η Samsung επανακυκλοφορούσε το ξεπερασμένο Galaxy Watch 4 με ένα συναρπαστικό νέο όνομα θα σας ενδιέφερε;

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A35: Βίντεο αποσυναρμολόγησης αποδεικνύει ότι επισκευάζεται πολύ εύκολα

Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy A35 και, μαζί με το Galaxy A55, φαίνεται πως είναι οι mid-range ήρωες της κορεατικής εταιρείας για το 2024.