Galaxy Tab S9 series: Premium εμπειρία tablet κάθε στιγμή

, Galaxy Tab S9 series: Premium εμπειρία tablet κάθε στιγμή

Η Samsung φέρνει τη νέα σειρά Galaxy Tab S9 series, που αποτελείται από τρεις διαφορετικές εκδόσεις με σχεδιασμό που τις κάνει ξεχωριστές, μαζί με επιδόσεις και δυνατότητες, οι οποίες συνδυάζονται με τις λειτουργίες του S Pen, και τους χρήστες να απολαμβάνουν μια premium εμπειρία χρήσης tablet, ανά πάσα στιγμή. Σε αυτό συμβάλλει η Dynamic AMOLED 2X οθόνη, σε συνδυασμό με τη δύναμη του επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2 για Galaxy, τη χρήση του S Pen αλλά και το ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε κάθε περίσταση, μιας και η πιστοποίηση IP68*, τα κάνει να έχουν αντοχή σε σκόνη και γλυκό νερό.

Τα Galaxy Tab S9 series είναι κατασκευασμένα από Armor Aluminum και έρχονται σε 3 διαφορετικά μεγέθη για να καλύψουν κάθε ανάγκη του χρήστη, με οθόνες Dynamic AMOLED 2X στις 11, 12.4 και 14.6 ίντσες και ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz και υποστηρίζουν HDR10+, να βρίσκονται στις εκδόσεις Galaxy Tab S9, Tab S9+ και Tab S9 Ultra. Tο βάρος τους φτάνει στα 498, 581 και 732 γραμμάρια και είναι τα πρώτα tablet με πιστοποίηση IP68* και ανθεκτικότητα σε γλυκό νερό και σκόνη, έτσι ώστε να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε σε κάθε περίσταση, για δουλειά ή και διασκέδαση, με την ίδια πιστοποίηση να υπάρχει και στο S Pen. Η οθόνη, ανεξάρτητα με το ποιό tablet θα επιλέξουμε, διαθέτει εντυπωσιακά χρώματα και γραφικά, κάνοντας την εμπειρία του gaming καθηλωτική, ενώ ταυτόχρονα είναι και ξεκούραστη για τα μάτια αφού διαθέτει μειωμένη εκπομπή μπλε φωτός.

, Galaxy Tab S9 series: Premium εμπειρία tablet κάθε στιγμή

Στο εσωτερικό των Galaxy Tab S9 series θα βρουμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2 για Galaxy, είναι δηλαδή μια έκδοση σχεδιασμένη για τη σειρά Galaxy και προσφέρει υψηλές επιδόσεις ακόμα και στον gaming τομέα, με τη μηχανή γραφικών να δημιουργεί ρεαλιστικά γραφικά, αντανακλάσεις και σκιές, αυξάνοντας τη δράση και το επίπεδο του παιχνιδιού. Θα πρέπει ωστόσο να τονίσουμε πως στη συνολική gaming εμπειρία δεν έχουμε μόνο φωτορεαλιστικά γραφικά στις μεγάλες οθόνες των tablet αλλά και καθηλωτικό ήχο από το τετραπλό σύστημα ηχείων αλλά και το Dolby Atmos περιφερειακό ήχο, συνθέτοντας ένα αξιοζήλευτο gaming σύνολο στα χέρια μας.

Ωστόσο, μαζί όμως με τον επεξεργαστή έχουμε και επιλογές για 8GB/12GB μνήμης RAM για το Galaxy Tab S9, 12GB RAM για το Galaxy Tab S9+ και επιλογή για 12GB/16GB RAM για το Galaxy Tab S9 Ultra, που βοηθάνε σαφέστατα στο να έχουμε ένα συμπαγές ισχυρό σύνολο που δε θα κολλήσει όταν έχουμε πολλαπλές ενεργές εφαρμογές και θα κάνουν κάθε διεργασία μια απλή υπόθεση.

, Galaxy Tab S9 series: Premium εμπειρία tablet κάθε στιγμή

Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, αυτός ξεκινάει από τα 128GB με επιλογή ακόμα και για 256GB για το Tab S9, 256GB/512GB για το Tab S9+ και 256GB/512GB/1TB για το Tab S9 Ultra, ενώ πολύ σημαντική προσθήκη αποτελεί η υποστήριξη καρτών microSD με χωρητικότητα μέχρι και 1TB, έτσι ώστε να έχουμε ακόμα περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για τα video, τις φωτογραφίες και άλλα αρχεία.

Βελτιωμένο είναι επίσης και το S Pen, το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία και έχει , ενώ τροποποιηθεί έτσι ώστε να βελτιωθεί η ευαισθησία μύτης για λιγότερα τυχαία κλικ, ενώ με το μαγνητικό εξάρτημα και την αμφίδρομη φόρτιση μπορούμε απλώς να το κουμπώσουμε πάνω στην ειδική εσοχή του tablet για να το φορτίσουμε.

, Galaxy Tab S9 series: Premium εμπειρία tablet κάθε στιγμή

Τα tablet της Samsung χρειάζονται και τις κατάλληλες πηγές ενέργειας για να μας προσφέρουν το πλήρες εύρος των δυνατοτήτων τους, με τα 3 tablet να είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες των 8.400, 10.090 και 11.200mAh, ικανές για να όχι μόνο για να μας εξασφαλίσουν χρήση μιας ημέρας αλλά και να μπορέσουμε να φορτίσουμε το Samsung Galaxy smartphone μας με το Galaxy Tab S9 μέσω καλωδίου USB-C, σε περίπτωση που το smartphone μας χρειαστεί να το φορτίσουμε.

Τέλος, τα οπτικά μέρη των Galaxy Tab S9, Tab S9+ και Tab S9 Ultra, παρουσιάζουν και αυτά μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η σειρά είναι εξοπλισμένη με κύρια κάμερα 13MP και selfie Ultra Wide κάμερα 12MP για το Galaxy Tab S9, διπλή κάμερα 13MP και 8MP Ultra Wide και selfie Ultra Wide στα 12MP για το Galaxy Tab S9+ και διπλή κάμερα 13MP και 8MP Ultra Wide και διπλή selfie στα 12MP και 12MP Ultra Wide για το Galaxy Tab S9 Ultra, με τις φωτογραφίες και τα video να αποδίδονται με ζωντανά και έντονα χρώματα και την ποιότητα που μας έχει συνηθίσει η Samsung.

, Galaxy Tab S9 series: Premium εμπειρία tablet κάθε στιγμή

Τα Galaxy Tab S9 series έρχονται να ανταπεξέλθουν κάθε στιγμή και σε κάθε περίσταση, εφοδιασμένο με υψηλών προδιαγραφών τεχνικά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν σε μια καθηλωτική εμπειρία χρήσης tablet και πάντα φυσικά με την εγγύηση της Samsung.

Αποκτήστε το τώρα μαζί με δώρο το Βοοκ Cover Keyboard Slim (Ισχύει για αγορές των Galaxy Tab S9 | Tab S9+, Tab S9 Ultra στο Samsung eShop έως 30/09/2023 ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, και δηλώσεις συμμετοχής μέσω Samsung Members έως 15/10/2023. Όροι και προϋποθέσεις στο https://bit.ly/46OUnLE).

*Τα Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

, Galaxy Tab S9 series: Premium εμπειρία tablet κάθε στιγμή

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ελεωνορα Ρουσσου

Το Galaxy 9 τι τιμή είναι.!!!

Δεν ειμαστε καταστημα. Καντε αναζητηση στο Google να δειτε ποια ειναι η τιμη του σημερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.