Galaxy Watch4: Θα αποκτήσει το Google Assistant το καλοκαίρι

galaxy watch4, Galaxy Watch4: Θα αποκτήσει το Google Assistant το καλοκαίρι

Το Galaxy Watch4 κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο από τη Samsung με το Wear OS 3. Δεν είχε, όμως, το Google Assistant.

Οι δυο κολοσσοί, Samsung και Google, δεν είχαν δώσει ποτέ κάποιο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για το πότε θα συμβεί αυτό, αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι ο ψηφιακός βοηθός της Google θα κυκλοφορήσει για το Galaxy Watch4 αυτό το καλοκαίρι.

Η πληροφορία έρχεται από τον Patrick Chomet, EVP και Επικεφαλής του Γραφείου Εμπειρίας Πελατών στο Mobile eXperience Business, Samsung Electronics, ο οποίος ανέφερε ακόμα πως το Google Assistant στο Galaxy Watch4 θα διαθέτει “γρηγορότερες και πιο φυσικές φωνητικές αλληλεπιδράσεις, επιτρέποντας γρήγορες απαντήσεις και on-the-go βοήθεια”.

Ο κ. Chomet αποκάλυψε επίσης ότι η Samsung φέρνει “βελτιωμένη λειτουργικότητα” στους third-party συνεργάτες της. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Spotify θα μπορούν να αλλάζουν τραγούδια με το Google Assistant χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή τους.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη βελτιστοποίηση των εφαρμογών και των υπηρεσιών της Google για τα Galaxy Watches αργότερα φέτος για να προσφέρει “την πιο ολοκληρωμένη και απρόσκοπτη εμπειρία φορητών συσκευών με smartphone Android”.

Τώρα, πότε ακριβώς το καλοκαίρι θα γίνει η αναβάθμιση δεν έγινε γνωστό, αλλά τουλάχιστον μάθαμε το χρονικό πλαίσιο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris L.A

Έχοντας το εδώ και 3 μήνες περίπου, έχω να πω ότι είναι πολύ κατώτερο από ένα apple watch σε θέμα απόκρισης.για 350 ευρώ περίμενα κάτι καλύτερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.