Gaming PC χτισμένο μέσα σε ένα… “Tesla Model S” το οποίο μπορείτε και να οδηγήσετε

Η Origin PC είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά των υπολογιστών και σε συνεργασία με τον γνωστό YouTuber, MKBHD δημιούργησε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσα σε μία replica του Tesla Model S. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτού του μηχανήματος εκτός του ότι είναι ένα πανίσχυρο gaming PC με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι και ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορούν να οδηγήσουν κανονικά τα παιδιά. Αν λοιπόν έχετε στην άκρη, τουλάχιστον $13.385 και ταυτόχρονα είστε γονιός τότε ίσως αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να πάρετε τόσο στο παιδί σας και όσο και στον εαυτό σας.

, Gaming PC χτισμένο μέσα σε ένα… “Tesla Model S” το οποίο μπορείτε και να οδηγήσετε

Χαρακτηριστικά

Το Ludicrous PC όπως ονομάζεται ενσωματώνει μία ASRock X570 Phantom Gaming ITX/TB3 μητρική. Πάνω σε αυτήν έχει τοποθετηθεί ένας επεξεργαστής AMD Ryzen 9 3900X των 12 πυρήνων και 24 threads ο οποίος έχει base clock 3.8GHz και 4.6GHz Max Boost. Την μνήμη RAM του συστήματος έχουν αναλάβει δύο DIMM της Corsair με χωρητικότητα 32GB (Dominator Platinum) με ταχύτητα 3200MHz ενώ υπεύθυνη για τα γραφικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την RTX 2080 Ti της Nvidia με 11GB μνήμη.

, Gaming PC χτισμένο μέσα σε ένα… “Tesla Model S” το οποίο μπορείτε και να οδηγήσετε

Προ-εγκατεστημένο είναι και το λειτουργικό σύστημα (Windows 10 Home) ενώ για τον αποθηκευτικό χώρο έχει χρησιμοποιηθεί ένας Corsair 2TB MP600 Gen3 τύπου NVMe καθώς και ένας SSD 4TB Samsung 860 PRO Series. Για την τροφοδοσία υπάρχουν 750W (Corsair SFX Series).Τόσο ο επεξεργαστής όσο και η κάρτα γραφικών της “πράσινης” εταιρείας ψύχονται με υγρό.

Εσείς θα αγοράζατε έναν τέτοιο υπολογιστή; Πείτε μας στα σχόλια.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.

Smartphones Elon Musk Tesla

Η Tesla κυκλοφόρησε βίντεο με το ρομπότ Optimus να κάνει γιόγκα

Η Tesla δημοσιοποίησε ένα update με την πρόοδο που έχει σημειωθεί στο ανθρωποειδές ρομπότ Optimus με ένα βίντεο που μοιάζει σχεδόν με CGI.

Internet Elon Musk Tesla Twitter

Elon Musk: Ακόμα δεν μπορεί να τουιτάρει ό,τι θέλει

Ο Elon Musk έχασε ακόμα μια φορά μια δικαστική διαμάχη για το δικαίωμά του να ποστάρει οτιδήποτε θέλει στο Twitter.

Cars Elon Musk Tesla

Tesla: Προβλήματα στο Model X – Ξεκινά έρευνα σε 50.000 οχήματα

Οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές για την ασφάλεια των αυτοκινήτων ξεκινούν έρευνα σε 50.000 οχήματα της Tesla Model X μετά τη λήψη δύο καταγγελιών που ανέφεραν βλάβες.