Garmin Fenix 6, 6S, 6X: Μία από τις εκδόσεις φορτίζει από τον ήλιο

Η Garmin παρουσίασε τη νέα σειρά smartwatches, Garmin Fenix 6 η οποία έχει τέσσερα μοντέλα με δεκαεννέα παραλλαγές. Στις διάφορες εκδόσεις συναντάμε διαφορετικού μέγεθος καντράν, 42mm ή 47mm ή 51mm, υποστήριξη ή μη χαρτών, Wi-Fi. Κάποιες παραλλαγές έχουν ακόμη και ειδική έκδοση με γυαλί από ζαφείρι ή ηλιακό κύτταρο.

Garmin Fenix 6, Garmin Fenix 6, 6S, 6X: Μία από τις εκδόσεις φορτίζει από τον ήλιο

Αδιαμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό των Garmin Fenix 6 είναι το Power Glass το οποίο επιτρέπει την απορόφηση ηλιακής ενέργειας. Ενδιαφέρον είναι ότι το solar cell είναι ένα διάφανο layer πάνω από την οθόνη 1,4 ιντσών ανάλυσης 280×280 pixels.

Το ρολόι που έχει αυτό το χαρακτηριστικό ονομάζεται Garmin Fenix 6X Pro Solar Edition και είναι το πρώτο μερικώς ηλιακό ρολόι παγκοσμίως. Η μπαταρία του διαρκεί κατά μέσο όρο 21 ημέρες και το Power Glass προσθέσει μέχρι και 3 ημέρες επιπλέον αυτονομία.

Άλλα χαρακτηριστικά που θα βρούμε στα Garmin Fenix 6 είναι η πλοήγηση “turn-by-turn”, οι τοπογραφικοί χάρτες, η λειτουργία ClimbPro, και πολλά άλλα.

Ένα νέο χαρακτηριστικό που διαθέτουν τα Garmin Fenix 6 είναι το PacePro το οποίο προσφέρει προσαρμοσμένη καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Επιπλέον, τα smartwatches έχουν βαρόμετρο, παρακολούθηση τοποθεσίας μέσω GPS, GLONASS και Galileo.

Όλα τα μοντέλα των Fenix 6 έχουν αισθητήρα καρδιακού παλμού και επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, 10ATM αντοχή στο νερό, 32GB αποθηκευτικό χώρο, σύνδεση μέσω bluetooth και Garmin Pay.

Οι τέσσερις βασικές εκδόσεις είναι οι Fenix 6, 6S και 6X, όλες διαθέτουν Pro εκδόσεις, ενώ η 6X Pro βγαίνει και με ηλιακό κύτταρο. Η πιο φθηνή έκδοση της σειράς είναι η Fenix 6S η τιμή της οποίας είναι στα 700 δολάρια Αμερικής.

Αντίστοιχα, η πιο ακριβή έκδοση των έξυπνων ρολογιών είναι το Garmin Fenix 6X Pro Solar Edition, του οποίου η τιμή φτάνει τα 1.150 δολάρια Αμερικής και βγαίνει σε 51mm διάμετρο, με λουράκι από σιλικόνη ή titanium QuickFit.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.