Garmin Vivomove: Έξι νέα μοντέλα θα ανακοινωθούν στην έκθεση IFA 2019

Garmin Vivomove, Garmin Vivomove: Έξι νέα μοντέλα θα ανακοινωθούν στην έκθεση IFA 2019

Τα νέα smartwatches της εταιρείας είναι τα Garmin Venu, Vivoactive 4, Vivoactive 4s, Vivomove Style, Vivomove 3s και Vivomove 3 Sport. Το Garmin Venu φαίνεται να είναι μία νέα σειρά premium smartwatches της εταιρείας, ενώ τα υπόλοιπα είναι διάδοχοι παλαιότερων συσκευών.

Αρχικά, το Garmin Venu, έρχεται με σώμα 43mm, υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικής μέσω του Spotify και του Deezer, NFC, Garmin Pay, και στην έγχρωμη οθόνη μπορούμε να λάβουμε ειδοποιήσεις από το κινητό μας. Το smartwatch έχει και δυνατότητες παρακολούθησης της άσκησης μέσω GPS, όπως τρέξιμο, ποδηλασία και κολύμβηση. Ακόμη έχει μετρητή βημάτων και push ups.

Σύμφωνα με τις εικόνες, τα Garmin Vivoactive 4 και 4s προσφέρουν ακριβώς ότι το νέο Garmin Venu και έχουν 44mm και 40mm διάμετρο αντίστοιχα.

Όσον αφορά τα Vivomove 3 Sport και Vivomove 3s είναι υβριδικά smartwatches, δηλαδή συνδυάζουν τα αναλογικά ρολόγια με τη χρηστικότητα ενός έξυπνου ρολογιού. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, διότι η συγκεκριμένη σειρά πρεσβεύει ακριβώς αυτόν τον σχεδιασμό.

Τα δύο Vivomove έχουν μία μονόχρωμη LED οθόνη και παλμογράφο. Όπως και στα προηγούμενα Vivomove έτσι και εδώ η LED οθόνη εμφανίζει ειδοποιήσεις, τα βήματα και το καρδιακό παλμό.

Τέλος, το Garmin Vivomove Style είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση των γνωστών Vivomove. Η συσκευή έχει αναλογικούς δείκτες ρολογιού πάνω από μία μεγάλη έγχρωμη οθόνη. Το smartwatch έχει παλμογράφο, δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και υποστηρίζει NFC.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές οι τιμές των συσκευών, ωστόσο, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Garmin

Garmin: Παρουσίασε τα πρώτα ρολόγια τρεξίματος με οθόνες AMOLED

Η Garmin ανακοίνωσε δύο νέα έξυπνα ρολόγια GPS με οθόνες AMOLED, τις σειρές Forerunner 965 και 265, που παρέχουν προηγμένες μετρήσεις προπόνησης για δρομείς και στατιστικά για την υγεία.

Gear Garmin

Vivomove Trend: Το νέο smartwatch της Garmin υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση

Η Garmin προσθέτει στο Vivomove Trend ένα χαρακτηριστικό που άργησε ιδιαίτερα να φέρει στα smartwatches της, την ασύρματη φόρτιση.

Gear Android Smartwatches Garmin

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE.

Gear Battery Garmin

Garmin: Υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας μηνών για το νέο ρολόι – Τα χαρακτηριστικά του

Η Garmin στοχεύει να κάνει τους χρήστες της να ξεχάσουν τι σημαίνει φόρτιση του ρολογίου τους με το Instinct Crossover, ένα υβριδικό ρολόι που υπόσχεται να παρέχει έως και 70 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.