Garmin vivosmart HR+: Επίσημα με ενσωματωμένο GPS

H Garmin ανακοίνωσε επίσημα το νέο της fitness wearable, το οποίο αποκαλεί Garmin vivosmart HR+ και θυμίζει κάτι από Microsoft σε design. Εκτός από activity tracking και παρακολούθηση καρδιακών παλμών, έχει και ενσωματωμένο GPS.

Η ενσωμάτωση του GPS δίνει πιο ακριβή standalone τοποθεσία, δεν είναι το πρώτο vivosmart wearable, αλλά είναι το πρώτο από τη σειρά της Garmin με ενσωματωμένο GPS. Μέχρι στιγμής τα fitness bands βασίζονταν στα GPS των συνδεδεμένων smartphones για να δίνουν την ακριβή τοποθεσία.

Ωστόσο, το αρνητικό του ενσωματωμένου GPS είναι η κατανάλωση ενέργειας, με ενεργοποιημένο το GPS, η μπαταρία δίνει διάρκεια ζωής 8 ώρες. Με κλειστό το GPS και συνεχόμενα ανοιχτό το heart rate tracking, η Garmin υπόσχεται διάρκεια πάνω από 5 ημέρες.

Επιπλέον είναι και αδιάβροχο (5 ATM) για να το φοράτε στο μπάνιο και την πισίνα. Έχει διάφορα modes για τρέξιμο, περπάτημα, κολύμπι, ποδηλασία και χάρη στο Move IQ system, οι αλλαγές γίνονται αυτόματα.

Όταν είναι συνδεδεμένο με το smartphone, το Garmin vivosmart HR+ έχει και τις βασικές λειτουργίες ενός smartwatch, δείχνει ειδοποιήσεις από κλήσεις, μηνύματα, emails, social media, υπενθυμίσεις ημερολογίου ενώ λειτουργεί και ως remote control για τη μουσική.

Για όσους έχουν VIRB action camera από την Garmin, δίνεται η δυνατότητα ελέγχου μέσω του fitness band.

Tο Garmin vivosmart HR+ θα διατεθεί σε 3 διαφορετικά χρώματα και 2 μεγέθη με τιμή στα 219.99 δολάρια.

garmin vivosmart hr, Garmin vivosmart HR+: Επίσημα με ενσωματωμένο GPS

garmin vivosmart hr, Garmin vivosmart HR+: Επίσημα με ενσωματωμένο GPS

garmin vivosmart hr, Garmin vivosmart HR+: Επίσημα με ενσωματωμένο GPS

garmin vivosmart hr, Garmin vivosmart HR+: Επίσημα με ενσωματωμένο GPS

garmin vivosmart hr, Garmin vivosmart HR+: Επίσημα με ενσωματωμένο GPS

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Μπράβο στη Garmin που μεγαλώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι.

George

Xiaomi Mi Band S rules!

Dimitris

Πανάκριβο…

bill

υποστήριξη ελληνικών θα έχει στην αναγνώριση κλήσεων;;

Petros

Πολύ καλή αναβάθμιση του vivosmart hr. Απ’ότι βλέπω έχει 3 φωτεινές ενδείξεις με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ακρίβεια στους καρδιακούς παλμούς και ενσωματωμένο gps κάτι που έλειπε και απο το προηγούμενο αδερφάκι του αλλά και από τον ανταγωνιστή του fitbit charge hr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Garmin

Garmin: Παρουσίασε τα πρώτα ρολόγια τρεξίματος με οθόνες AMOLED

Η Garmin ανακοίνωσε δύο νέα έξυπνα ρολόγια GPS με οθόνες AMOLED, τις σειρές Forerunner 965 και 265, που παρέχουν προηγμένες μετρήσεις προπόνησης για δρομείς και στατιστικά για την υγεία.

Gear Garmin

Vivomove Trend: Το νέο smartwatch της Garmin υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση

Η Garmin προσθέτει στο Vivomove Trend ένα χαρακτηριστικό που άργησε ιδιαίτερα να φέρει στα smartwatches της, την ασύρματη φόρτιση.

Gear Android Smartwatches Garmin

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE.

Gear Battery Garmin

Garmin: Υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας μηνών για το νέο ρολόι – Τα χαρακτηριστικά του

Η Garmin στοχεύει να κάνει τους χρήστες της να ξεχάσουν τι σημαίνει φόρτιση του ρολογίου τους με το Instinct Crossover, ένα υβριδικό ρολόι που υπόσχεται να παρέχει έως και 70 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.