Η Google ανακοινώνει νέες λειτουργίες Android και Wear OS

Google λειτουργίες Android και Wear OS, Η Google ανακοινώνει νέες λειτουργίες Android και Wear OS

H τελευταία ενημέρωση λειτουργιών της Google για Android και Wear OS φέρνει πολλές νέες δυνατότητες για τηλέφωνα Android και έξυπνα ρολόγια Wear OS. Οι νέες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες στους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα κατά την εορταστική περίοδο.

Αναλυτικά η λίστα των νέων λειτουργιών:

Μετάδοση για παρακολούθηση στο Google TV

Η εφαρμογή Google TV θα σας επιτρέπει πλέον να μεταδίδετε περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας με ένα μόνο πάτημα. Θα μπορείτε να αναζητάτε περιεχόμενο στο τηλέφωνό σας ενώ παρακολουθείτε κάτι στην τηλεόραση και επίσης να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως τηλεχειριστήριο.

Νέα λειτουργία ανάγνωσης στο Android

Η νέα λειτουργία ανάγνωσης του Android φέρνει λειτουργίες προσβασιμότητας για καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον τύπο γραμματοσειράς εμφάνισης, το μέγεθος, το χρώμα, τη μετατροπή κειμένου σε ομιλία και την ταχύτητα αναπαραγωγής.

Νέο γραφικό στοιχείο αναζήτησης στην αρχική οθόνη του YouTube

Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο από το YouTube στην αρχική σας οθόνη με ένα γρήγορο πάτημα. Το νέο γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης του YouTube σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη ροή συνδρομής, στα αγαπημένα σας βίντεο και στα Shorts απευθείας από την αρχική οθόνη σας.

Κοινή χρήση ψηφιακού κλειδιού αυτοκινήτου

Τα συμβατά ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτου μπορούν πλέον να κοινοποιηθούν σε άλλα τηλέφωνα Google Pixel ή iPhone μέσω της εφαρμογής ψηφιακού πορτοφολιού του τηλεφώνου σας.

Νέα σχέδια εορταστικών φωτογραφιών στο Google Photos

Το Google Photos αποκτά νέες επιλογές σχεδίασης εορταστικών φωτογραφιών που δημιουργήθηκαν από τον Yao Cheng Design. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις δικές τους φωτογραφίες και στη συνέχεια να τις τακτοποιήσουν σε μία από τις πολλές νέες επιλογές σχεδίασης.

Νέες επιλογές αυτοκόλλητων emoji

Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε περισσότερα emoji σε αυτοκόλλητα μέσω του Gboard.

Νέες λειτουργίες Wear OS

Το Wear OS Tiles είναι εύκολο στην πλοήγηση σε συντομεύσεις σε εφαρμογές όπως επαφές, Χάρτες Google, Καιρός. Το Google Keep έχει ενημερωθεί με μια βελτιωμένη εμφάνιση που ταιριάζει καλύτερα στις οθόνες smartwatch. Το Adidas Running υποστηρίζει πλέον φωνητικές εντολές Google Assitant.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.