Πέμπτη
22/12/2016

Google: Επιβεβαίωσε 2 Smartwatches ναυαρχίδες με Android Wear 2.0 το 2017

Στο παρελθόν είχαν υπάρξει φήμες ότι η Google δουλεύει πάνω σε 2 high-end smartwatches, τα οποία θα έκαναν ντεμπούτο μαζί με το Android Wear 2.0 μέσα στο 2016. Ωστόσο, μια καθυστέρηση του wearable OS, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, προκάλεσε την καθυστέρηση και των smartwatches της Google.

Σήμερα ο Jeff Chang, product manager του Android Wear, επιβεβαίωσε ότι η Google αναπτύσσει 2 smartwatches “ναυαρχίδες”, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Αυτές θα είναι και οι πρώτες συσκευές που θα τρέχουν Android Wear 2.0, αλλά μέσα στο 2017 θα δούμε και άλλες συσκευές άλλων εταιρειών να έρχονται με το ανανεωμένο λογισμικό. Λογικά θα έχουμε την τύχη να δούμε κάποια πρώτα smartwatches στην έκθεση CES 2017, στις αρχές του χρόνου.

Τα έξυπνα ρολόγια της Google δεν θα έχουν το Pixel Brand, αλλά θα έχουν την επωνυμία της εταιρείας που θα τα κατασκευάσει. Ποια θα είναι η εταιρεία, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά σίγουρα θα έχει κατασκευάσει smartwatches στο παρελθόν. Ο Chang συνέκρινε την ανάπτυξη των συγκεκριμένων smartwatches με το πρόγραμμα Nexus για τα smartphones, το οποίο έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο ότι το ένα smartwatch θα έχει χαρακτηριστικά όπως LTE, GPS, heart rate monitor, καθώς και μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερα κουμπιά από άλλα smartwatches. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα αφορούν το high-end μοντέλο, και λογικά θα λείπουν από το entry-level αντίστοιχο.

smartwatch

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η One λέει:

    Μακάρι να αληθεύουν τα νέα γιατι οι κακές γλώσσες λένε ότι το Android Wear σταμάτησε.

  2. Ο/Η vasilist λέει:

    ποτέ δεν με τράβηξε η ιδέα του smart watch και ειδικά το ότι θέλουν σχεδόν κάθε μέρα φόρτιση είναι κουραστικό, έχουμε που έχουμε το κινητό θα έχουμε καιτο ρολόι έννοια να φωτίσουμε.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.