Η Google δείχνει πώς το Pixel Watch μπορεί να κρατήσει το smartphone σας ξεκλείδωτο με ασφάλεια

google pixel watch, Η Google δείχνει πώς το Pixel Watch μπορεί να κρατήσει το smartphone σας ξεκλείδωτο με ασφάλεια

Μέχρι τώρα, η Google έδινε τη δυνατότητα να κρατάτε ξεκλείδωτο το Android smartphone σας με μια αξιόπιστη συσκευή Bluetooth μέσω του Smart Lock.

To σύστημα αυτό, όμως, έχει προβλήματα όταν χρησιμοποιείται με smartwatches. Το τηλέφωνο θα παραμείνει ξεκλείδωτο όσο το smartwatch σας είναι συνδεδεμένο, ακόμα και όταν δεν το φοράτε ή όταν το ίδιο το ρολόι δεν είναι ξεκλείδωτο. Η Google προσπαθεί να το διορθώσει με μια νέα επιλογή Active Unlock, την οποία παρουσίασε στη CES 2023.

Για να λειτουργήσεi η νέα δυνατότητα θα πρέπει να φοράτε το Google Pixel Watch. “Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στο τηλέφωνό σας απλά έχοντας το ρολόι σας κοντά”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η λειτουργία δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα διαθέσιμη αλλά, δεδομένης της παρουσίας της στη CES, πιθανώς να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.