Google Assistant: Ετοιμάζει έξυπνες οθόνες με επίκεντρο τις βιντεοκλήσεις

Google, Google Assistant: Ετοιμάζει έξυπνες οθόνες με επίκεντρο τις βιντεοκλήσεις

Ο Google Assistant είναι ένα ισχυρό εργαλείο, το οποίο κάνει ακόμα πιο ευέλικτα τα προϊόντα της εταιρείας. Μετά τα Nest Hub και Nest Hub Max, ο τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζει μία νέα έξυπνη οθόνη, η οποία στοχεύει στους καταναλωτές που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

Στόχος η διευκόλυνση των ηλικιωμένων, και όχι μόνο

Η Google δημοσίευσε ένα λεπτομερές κείμενο στο οποίο αναφέρει ότι αυτήν τη στιγμή δοκιμάζει μία νέα “εύκολη” στη χρήση διεπαφή που επικεντρώνεται στις βιντεοκλήσεις, και παρόμοια χαρακτηριστικά.

Το νέο UI είναι ενσωματωμένο σε 1.000 έξυπνες οθόνες Nest Hub Max, τις οποίες έχει μοιράσει η εταιρεία σε επτά κοινότητες συνταξιούχων της Merrill Gardens στην Ουάσιγκτον.

Αυτές οι έξυπνες οθόνες της Google διαθέτουν μία σύντομη λίστα επαφών, και έχουν ρυθμιστεί κατάλληλα ώστε να παρέχουν πρόσβαση στις βιντεοκλήσεις με ένα πάτημα. Η διεπαφή που σχεδίασε η εταιρεία δείχνει επίσης μία κάρτα που ονομάζεται “What can you do?”, καθώς και άλλες κάρτες για τον καιρό, τη ρύθμιση ειδοποιήσεων, και την αναπαραγωγή χαλαρωτικής μουσικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλη η δραστηριότητα των χρηστών καταγράφεται πλήρως ανώνυμα, διότι οι συσκευές που τρέχουν αυτή τη διεπαφή δεν είναι συνδεδεμένος με οποιονδήποτε λογαριασμό.

Τέλος, προς το παρόν η νέα διεπαφή είναι διαθέσιμη μόνο σε αυτά τα 1.000 Google Nest Hub Max, αλλά σύντομα αναμένεται να διατεθεί και σε άλλους χρήστες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.