Google Glass Enterprise Edition 2: Έρχονται με Snapdragon XR1 πλατφόρμα και τιμή στα 900€ [βίντεο]

Η Google ανακοίνωσε ότι ενεργοποιεί εκ νέου το τμήμα Glass, ένα τμήμα σταθμός στο εκκολαπτήριο προϊόντων της Alphabet. Επίσης, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση των AR smart glasses για επιχειρηματικούς πελάτες. Τα Google Glass Enterprise Edition 2 έχουν βελτιωμένο hardware και μεγαλύτερες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Google Glass Enterprise Edition 2, Google Glass Enterprise Edition 2: Έρχονται με Snapdragon XR1 πλατφόρμα και τιμή στα 900€ [βίντεο]

Τα δεύτερης γενιάς έξυπνα γυαλιά της Google, διαθέτουν έναν παχύ σκελετό από τη Smith Optics, ο οποίος είναι ανθεκτικός στη σκόνη και το νερό, και θα προστατεύει άρτια τα τεχνικά τμήματα των Google Glass Enterprise Edition 2.

Από τεχνικής άποψης, τα Google Glass Enterprise Edition 2 είναι εξοπλισμένα με την τετραπύρηνη 10nm Qualcomm Snapdragon XR1 πλατφόρμα, 3 GB μνήμης RAM, 640×360 ένθετη οθόνη, 8MP first-person-view κάμερα, τρία beam-forming μικρόφωνα, μία θύρα USB type-C, και 820 mAh μπαταρία η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Αυτή η έκδοση των Google Glass τρέχει Android Oreo και υποστηρίζει το Android Enterprise Mobile Device Management, πράγμα που σημαίνει ότι ένας ολόκληρος στόλος συσκευών μπορεί εύκολα να αναπτυχθεί και να τυποποιηθεί με τις εφαρμογές και τα API που απαιτούνται για συγκεκριμένες εργασίες.

Google Glass Enterprise Edition 2, Google Glass Enterprise Edition 2: Έρχονται με Snapdragon XR1 πλατφόρμα και τιμή στα 900€ [βίντεο]

Η Google ζητάει για τα Google Glass Enterprise Edition 2 περίπου 900€, ενώ η τιμή των πακέτων που περιέχουν ειδικά προσαρμοσμένο λογισμικό διαφέρει κατά περίπτωση. Μένει να δούμε αν τα δεύτερης γενιάς έξυπνα γυαλιά της Google θα καταφέρουν να εδραιώσουν την εταιρεία στο χώρο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.