Google Glass Explorer, Διαθέσιμη η 2η έκδοση για ανταλλαγή

Όσοι χρήστες είχαν την τύχη να αποτελέσουν τους πρώτους “Google Glass Explorers”, έχοντας επενδύσει 1500 δολάρια για να αποκτήσουν την πρώτη έκδοση των γνωστών Google Glass, καλούνται από την Google να ανταλλάξουν εφόσον το θέλουν την πρώτη έκδοση με την καινούρια, εντελώς δωρεάν. Η εταιρεία δεν εξαναγκάζει βεβαίως κανέναν να δώσει πίσω τα έξυπνα γυαλιά του. Ζητάει ωστόσο από τους “early adaptors” της συγκεκριμένης τεχνολογίας να ειδοποιήσουν την εταιρεία σχετικά με τις προθέσεις τους έως στις 5 του Φλεβάρη, αν θέλουν να “αλλάξουν” στην “έκδοση 2” των Google Glass.

Oι “Google Glass Explorers” μπορούν να επιλέξουν κάποιο νέο χρώμα, αν δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό της πρώτης έκδοσης που έχουν στην κατοχή τους. Η νέα έκδοση θα υποστηρίζει συνταγογραφημένους φακούς, και έρχεται με ένα “mono” ακουστικό ως αξεσουάρ, επειδή το ενσωματωμένο ηχείο που διαθέτουν δεν είναι και τόσο ισχυρό. Ενδέχεται να υπάρχουν και ορισμένες αλλαγές στο hardware ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η πρώτη έκδοση διαθέτει TI OMPA4430 chipset με 1GB RAM.

To email που απέστειλε η Google στους πρώτους τυχερούς χρήστες των Google Glass Explorer είναι το παρακάτω:

“Being part of the Glass Explorer program is pretty insane (good insane): let’s face it, using cutting edge technology that changes every month requires a certain sense of adventure. We’re looking for more Explorers like you to be part of the program, so we’ve opened up a few more spots and this time, you decide who gets in. We want you to invite three people to join the Explorer Program, people who you believe would make great Glass Explorers.

You have 14 days to invite 3 of the best potential Explorers you know to buy Glass.
Just a reminder that all Glass Explorers must:

be a US resident
be 18 years or older
purchase Glass
provide a U.S. based shipping address OR pick up the device in New York, San Francisco or Los Angeles

We’ve said it before and we’ll say it again: thank you for all your feedback and support. It’s because of you that Glass has come this far, and we’re truly grateful”.

Google Glass, Google Glass Explorer, Διαθέσιμη η 2η έκδοση για ανταλλαγήGoogle Glass, Google Glass Explorer, Διαθέσιμη η 2η έκδοση για ανταλλαγή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johnix666

TI OMAP 4430 επεξεργαστής έ?
….ενδιαφέρον . Απορώ διότι απ ότι ξέρω η texas instruments σταμάτησε να παράγει επεξεργαστές.

Johnny

Πρέπει όμως η Google να κάνει κάτι ώστε να γίνουν τα “έξυπνα” γυαλιά της πιο διακριτικά. Αν βγει κάποιος με αυτά στο δρόμο θα μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό να τον κοιτάζουν.

Δημήτρης Κ.

Κώστα αμα δεν κάνω λάθος αυτόν τον επεξεργαστή δεν φορούσε και το galaxy nexus?

johnix666

@Δημήτρης Κ. ω ναι…!
και είμαι κάτοχος και βρίζω που δεν παίρνω kit kat

Δημήτρης Κ.

χαχα τι να πείς..αμα δώσουν αναβάθμιση σε κινητό 2ετίας+ θα κάνει μετά πωλήσεις ο διάδοχος της μαμάς google?Πάντως είναι κρίμα διότι μπορώ να πώ οτι το Galaxy Nexus είναι ένα απο τα πιο “δυνατά” 2πύρηνα κινητά (vanilla) είναι αυτό;)..ακώλωτο λέμε 😀

johnix666

Και μάλιστα η τεξανοι οργανοπαίχτες αναβάθμισαν λογισμικό τους και το έδωσαν στη δημοσιότητα πριν κανα μήνα για το kit-kat. Και η verizon θα το διανέμει στα galaxay nexus (Αμερικής μόνο φυσικά ) OTA. !!!!!! θα λέγεται “shiny” !
Διότι ο kernel τον υποστηρίζει με μερικά bugs …έστω.
τα γοογλε ρεημπαν όμως τρέχουν ice cream ζάμπουντιτς …και λογικά θα πάρουν και kit-kat αλλιώς πολύ άκυρο να βγάλουν hardware με software αρχαίο !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Google

Google: Αυτή ήταν η λέξη που αναζητήθηκε περισσότερο το 2022

Την ετήσια λίστα της με τις λέξεις με τις περισσότερες αναζητήσεις παγκοσμίως το 2022 δημοσίευσε η Google και η πρώτη θέση ήταν μια έκπληξη.

Internet 2022 featured Google

Google: Οι κορυφαίες αναζητήσεις της χρονιάς το 2022 – Τι έψαξαν οι Έλληνες;

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τη φετινή χρονιά έφτασε η στιγμή να μοιραστούμε και πάλι τις ετήσιες λίστες του Year In Search 2022 της Google, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Internet Google Google Chrome

Google Chrome: Ευκολότερη η αναζήτηση καρτελών, σελιδοδεικτών και ιστορικού

Η Google γνωστοποίησε ότι είναι πλέον δυνατή η αναζήτηση για σελιδοδείκτες, καρτέλες και το ιστορικό περιήγησης στο Google Chrome απευθείας από τη γραμμή διευθύνσεων χρησιμοποιώντας το «@» ως πρόθεμα στην επιφάνεια εργασίας.

Internet AI Google

Το ΑΙ chatbot προβλέπεται πως θα αντικαταστήσει την Google σε μερικά χρόνια

Mια εταιρεία που ονομάζεται OpenAI έχει δημιουργήσει ένα ΑΙ chatbot με το όνομα ChatGPT που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Google, αλλά και μερικούς εργαζομένους, στο κοντινό μέλλον.