Google Glass Explorer, Διαθέσιμη η 2η έκδοση για ανταλλαγή

Όσοι χρήστες είχαν την τύχη να αποτελέσουν τους πρώτους “Google Glass Explorers”, έχοντας επενδύσει 1500 δολάρια για να αποκτήσουν την πρώτη έκδοση των γνωστών Google Glass, καλούνται από την Google να ανταλλάξουν εφόσον το θέλουν την πρώτη έκδοση με την καινούρια, εντελώς δωρεάν. Η εταιρεία δεν εξαναγκάζει βεβαίως κανέναν να δώσει πίσω τα έξυπνα γυαλιά του. Ζητάει ωστόσο από τους “early adaptors” της συγκεκριμένης τεχνολογίας να ειδοποιήσουν την εταιρεία σχετικά με τις προθέσεις τους έως στις 5 του Φλεβάρη, αν θέλουν να “αλλάξουν” στην “έκδοση 2” των Google Glass.

Oι “Google Glass Explorers” μπορούν να επιλέξουν κάποιο νέο χρώμα, αν δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό της πρώτης έκδοσης που έχουν στην κατοχή τους. Η νέα έκδοση θα υποστηρίζει συνταγογραφημένους φακούς, και έρχεται με ένα “mono” ακουστικό ως αξεσουάρ, επειδή το ενσωματωμένο ηχείο που διαθέτουν δεν είναι και τόσο ισχυρό. Ενδέχεται να υπάρχουν και ορισμένες αλλαγές στο hardware ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η πρώτη έκδοση διαθέτει TI OMPA4430 chipset με 1GB RAM.

To email που απέστειλε η Google στους πρώτους τυχερούς χρήστες των Google Glass Explorer είναι το παρακάτω:

“Being part of the Glass Explorer program is pretty insane (good insane): let’s face it, using cutting edge technology that changes every month requires a certain sense of adventure. We’re looking for more Explorers like you to be part of the program, so we’ve opened up a few more spots and this time, you decide who gets in. We want you to invite three people to join the Explorer Program, people who you believe would make great Glass Explorers.

You have 14 days to invite 3 of the best potential Explorers you know to buy Glass.
Just a reminder that all Glass Explorers must:

be a US resident
be 18 years or older
purchase Glass
provide a U.S. based shipping address OR pick up the device in New York, San Francisco or Los Angeles

We’ve said it before and we’ll say it again: thank you for all your feedback and support. It’s because of you that Glass has come this far, and we’re truly grateful”.

Google Glass, Google Glass Explorer, Διαθέσιμη η 2η έκδοση για ανταλλαγήGoogle Glass, Google Glass Explorer, Διαθέσιμη η 2η έκδοση για ανταλλαγή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johnix666

TI OMAP 4430 επεξεργαστής έ?
….ενδιαφέρον . Απορώ διότι απ ότι ξέρω η texas instruments σταμάτησε να παράγει επεξεργαστές.

Johnny

Πρέπει όμως η Google να κάνει κάτι ώστε να γίνουν τα “έξυπνα” γυαλιά της πιο διακριτικά. Αν βγει κάποιος με αυτά στο δρόμο θα μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό να τον κοιτάζουν.

Δημήτρης Κ.

Κώστα αμα δεν κάνω λάθος αυτόν τον επεξεργαστή δεν φορούσε και το galaxy nexus?

johnix666

@Δημήτρης Κ. ω ναι…!
και είμαι κάτοχος και βρίζω που δεν παίρνω kit kat

Δημήτρης Κ.

χαχα τι να πείς..αμα δώσουν αναβάθμιση σε κινητό 2ετίας+ θα κάνει μετά πωλήσεις ο διάδοχος της μαμάς google?Πάντως είναι κρίμα διότι μπορώ να πώ οτι το Galaxy Nexus είναι ένα απο τα πιο “δυνατά” 2πύρηνα κινητά (vanilla) είναι αυτό;)..ακώλωτο λέμε 😀

johnix666

Και μάλιστα η τεξανοι οργανοπαίχτες αναβάθμισαν λογισμικό τους και το έδωσαν στη δημοσιότητα πριν κανα μήνα για το kit-kat. Και η verizon θα το διανέμει στα galaxay nexus (Αμερικής μόνο φυσικά ) OTA. !!!!!! θα λέγεται “shiny” !
Διότι ο kernel τον υποστηρίζει με μερικά bugs …έστω.
τα γοογλε ρεημπαν όμως τρέχουν ice cream ζάμπουντιτς …και λογικά θα πάρουν και kit-kat αλλιώς πολύ άκυρο να βγάλουν hardware με software αρχαίο !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold: Η επισκευή της οθόνης κοστίζει 900 δολ.

Το Pixel Fold, το μεγαλύτερο και πιο ακριβό τηλέφωνο της Google, διαθέτει τώρα μια ολόκληρη συλλογή ανταλλακτικών στο iFixit.

Smartphones featured Google Pixel 4a

Pixel 4a: Η Google σταματά την υποστήριξη software

To Pixel 4a 4G δεν έλαβε την τελευταία υποστήριξη λογισμικού από τη Google, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση της να τερματίσει την υποστήριξη.

Smartphones Google Samsung TSMC

Google Tensor G4 SoC: Φήμες ότι θα κατασκευαστεί από τη Samsung και όχι από την TSMC

Το chipset Tensor G4 θα τροφοδοτεί τη σειρά Pixel 9 της επόμενης χρονιάς και θα κατασκευαστεί από τη Samsung Foundry και όχι από την TSMC.

Smartphones Bard featured Google

Google Bard: Ενσωματώνεται σε Gmail, Docs, Χάρτες, Drive και YouTube

To Βard AI ήταν αρχικά μια χλιαρή απάντηση της Google στο ChatGPT της OpenAI αλλά σταδιακά το βελτιώνει, προσθέτοντας νέες δυνατότητες.