Google, Intel, TAG Heuer: Ετοιμάζουν την ελβετική επίθεση στα smartwatch

O Tim Cook είπε σε συνέντευξή του ότι μέχρι στιγμής το Apple Watch είναι το μόνο που αξίζει, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι το έξυπνο ρολόι της Apple δεν έχει αντίπαλο. Η απάντηση φαίνεται ότι θα έρθει από τη συνεργασία τριών ηχηρών ονομάτων, Google, Intel και TAG Heuer.

Η ελβετική TAG Heuer ασχολείται με ρολόγια πολυτελείας θα αναλάβει το design, η Google το software και η Intel το chipset. Η συνεργασία ανακοινώθηκε σήμερα στη Βασιλεία (Ελβετία) και όπως είπαν χαρακτηριστικά θα φτιάξουν “το καλύτερο συνδεδεμένο ρολόι” το οποίο προφανώς θα τρέχει Android Wear.

Δεν είπαν ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά λογικά θα το δούμε πριν από το τέλος του έτους και αναμένεται πιο οικονομικό από την ακριβή έκδοση του Apple Watch Edition που ξεκινά από 10.000 δολάρια.

Ακόμη όμως δεν γνωρίζουμε τίποτα για το smartwatch, τεχνικά χαρακτηριστικά, design και λοιπά. Το μόνο που είπε ο CEO Jean-Claude Biver ήταν: “The difference between the TAG Heuer watch and the Apple Watch is very important. That one is called Apple, and this one is called TAG Heuer”.

tag heuer google intel, Google, Intel, TAG Heuer: Ετοιμάζουν την ελβετική επίθεση στα smartwatch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioankav

Πολύ καλά νέα, τρεις μεγάλες εταιρείες (κάθε μία στον τομέα της) να συνεργάζονται για ένα νέο προϊόν. Αναμένουμε το τελικό ρολόι για να το κρίνουμε. Οι προσδοκίες φυσικά είναι υψηλές…

παπαροκας tiamat

H tag heuer τυχαινει να ειναι η αγαπημενη μου . Ειναι απιστευτα μπροστα σε design και υλικα και το εχει αποδειξει ακομα και με τα κινητα που εχει βγαλει

Σε καθε περιπτωση μη περιμενουμε κατι κατω απο 3.000 ευρω

Nicos

Smartwarch με τιμη πανω από 300 ευρώ δεν έχει νόημα! Δεν είναι ενα ρολόι που θα το εχεις μια ζωή, ενα κλασικό ρολόι είναι κόσμημα, ενα ειδους επενδυση, ενω το smart watch είναι ενα gadget που σε λίγους μηνες είναι ξεπερασμένο τεχνολογικά απο τα επομενα μοντέλα!

Enzo

Συμφωνώ απόλυτα με Nicos. Γενικά τα smartwatches δεν έχουν πείσει για την χρηστικότητά τους και δεν ξέρω αν ποτέ θα πείσουν.

Ουσιαστικά είναι ένας καθρέφτης του κινητού σου. Για την ακρίβεια ειναι ένα πολύ μικρό και δύσχρηστο καθρεφτάκι και ουσιαστικά σε γλιτώνει από το να βγάλεις το κινητό από την τσέπη.

Κι εγώ ειμαι φίλος της Tag (έχω 2) αλλά δύσκολα θα το γυρίσω σε smartwatch Tag…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.